Captain America en Iron Man waarschijnlijk in 'Spider-Man'-reboot

Captain America en Iron Man waarschijnlijk in 'Spider-Man'-reboot

De losstaande Spider-Man film zou daarmee helemaal insluiten in het Marvel Cinematic Universe.

Tijdens Jimmy Kimmel Live spraken acteurs Robert Downey Jr. en Chris Evans kort over de warme draaidagen voor Captain America: Civil War in Atlanta. Uit de woordenwisseling valt volgens Comicbook.com op te maken dat de acteurs, die de rollen invullen van respectievelijk Iron Man en Captain America, te zien zullen zijn in de titelloze Spider-Man reboot.

Downey Jr. gaf aan dat ze binnenkort terugkeren naar Atlanta: "Overigens, we hebben weer opnames in Atlanta, jij en ik." Evans reageerde bevestigend: Ik weet het. Ik ben er klaar voor."

Aangezien acteur Tom Holland, die Marvels Spider-Man speelt, onlangs onthulde dat de opnames voor de titelloze Spider-Man film gaan plaatsvinden in Atlanta, lijkt een optreden van Iron Man en Captain America in de reboot logisch. Overigens vinden ook de opnames voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 plaats in Atlanta. De kans lijkt echter klein dat de Avengers in die film opduiken.

Uiteraard kunnen de acteurs al vooruitblikken naar de opnames voor de Avengers: Infinity War tweeluik, waarvan het eerste deel in de filmzomer van 2018 verschijnt. Spider-Man verschijnt een jaar eerder.



NieuwsFilm

meest populair