Eerste trailer Bryan Singers 'X-Men: Apocalypse'!

Eerste trailer Bryan Singers 'X-Men: Apocalypse'!

Het ziet er niet goed uit voor de X-Mannen en vrouwen.

Gisteren was er een onheilspellende teaser poster voor Bryan Singers X-Men: Apocalypse. Vandaag is er een eerste trailer vrijgegeven voor de film. Die geeft een goede indruk van wat we van de film mogen verwachten. Het wordt zwaar voor de X-Men van Mystique (Jennifer Lawrence) en Professor X (James McAvoy).

Zij nemen het op tegen de oeroude mutant Apocalypse (Oscar Isaac). Hij ontwaakt na duizenden jaren en raakt gedesillusioneerd met de wereld die hij aantreft. Apocalypse rekruteert daarom een team van vier mutanten, waaronder de moegestreden Magneto (Michael Fassbender), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (Olivia Munn) en Angel (Ben Hardy). De groep moet de mensheid uitroeien en zorgen voor een nieuwe wereldorde. Het is, zoals gezegd, aan de X-Men om de mensheid te redden van de complete vernietiging.

Daarbij krijgen Professor X en Mystique (die nu de leider van de X-Men lijkt te zijn) te maken met onder meer Beast (Nicholas Hoult), Quicksilver (Evan Peters), Jubilee (Lana Condor), Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Jean Grey (Sophie Turner). Overigens zal zelfs Hugh Jackman als Wolverine te zien zijn in de toch al drukke film. Dat ervoor gekozen is om zoveel acteurs te casten is niet vreemd. X-Men: Apocalypse moet dienen als afsluiter van een zes films durende saga, die Singer in het jaar 2000 lanceerde. Hieronder de trailer.


X-Men: Apocalypse draait vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscopen. Overigens was er onlangs al het ietwat opmerkelijke nieuws dat Singer ook terug zou keren voor de volgende film in de franchise. Daarin zouden ook Michael Fassbender en James McAvoy te zien zijn, terwijl Apocalypse ook als afsluiter van de First Class-trilogie dient. Vermoedelijk is het dan dus tijd voor een geheel nieuw hoofdstuk in de franchise, waarin jonge mutanten als Jean Grey (Turner), Cyclops (Sheridan) en Nightcrawler (Smith-McPhee) de boel aanvoeren.

NieuwsFilm

meest populair