Eerste trailer 'Star Trek Beyond'!

Eerste trailer 'Star Trek Beyond'!

Epische beelden van Justin Lins film ter ere van de vijftigste verjaardag van de franchise.

Nadat er een aantal beelden van uitlekten en meerdere illegale versies online kwamen te staan, besloot Paramount Pictures dan maar de trailer van Star Trek Beyond in z’n geheel vrij te geven. Echt verbazingwekkend is het niet dat die nu al online beschikbaar is. De trailer zou eigenlijk voor Star Wars: The Force Awakens debuteren en gewoonlijk zou die dan vrij snel daarna online zijn vrijgegeven. Soms lekken trailers dan en geven studio’s ze eerder vrij, zoals nu gebeurd is.

De toon van de trailer is redelijk lichtvaardig, waarmee deze toch enigszins verschilt van de eerste beelden die we enkele jaren geleden van Star Trek Into Darkness voorgeschoteld kregen. Die waren nogal duister en dat kunnen we nu dus niet zeggen. Toch ziet het er in deze trailer niet heel goed uit voor de bemanning van de Enterprise. Kirk merkt op "we hebben geen schip, geen bemanning. Hoe gaan we dit overleven?" Episch wordt het dus in elk geval wel, maar dat hadden we ook wel verwacht van een film die op de vijftigste verjaardag van de franchise uitkomt.



Justin Lins Star Trek Beyond is de dertiende film in de franchise en de derde in de reboot-reeks die in 2009 gelanceerd werd. Rollen zijn er voor Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Commandor Spock), Karl Urban (Dr. Leonard 'Bones' McCoy), Simon Pegg (Montgomory 'Scotty' Scott), John Cho (Hikaru Sulu), Zoe Saldana (Nyota Uhura), Anton Yelchin (Pavel Chekov), Idris Elba en Sofia Boutella.

Star Trek Beyond heeft nog geen officiële synopsis. De film speelt zich af tijdens de vijf jaar durende missie die de bemanning van de Enterprise onderneemt. Vanaf 21 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair