Video

Eerste trailer 'Star Trek Beyond'!

Epische beelden van Justin Lins film ter ere van de vijftigste verjaardag van de franchise.

door Jim Pedd om 19:32 in Video
Nadat er een aantal beelden van uitlekten en meerdere illegale versies online kwamen te staan, besloot Paramount Pictures dan maar de trailer van Star Trek Beyond in z’n geheel vrij te geven. Echt verbazingwekkend is het niet dat die nu al online beschikbaar is. De trailer zou eigenlijk voor Star Wars: The Force Awakens debuteren en gewoonlijk zou die dan vrij snel daarna online zijn vrijgegeven. Soms lekken trailers dan en geven studio’s ze eerder vrij, zoals nu gebeurd is.

De toon van de trailer is redelijk lichtvaardig, waarmee deze toch enigszins verschilt van de eerste beelden die we enkele jaren geleden van Star Trek Into Darkness voorgeschoteld kregen. Die waren nogal duister en dat kunnen we nu dus niet zeggen. Toch ziet het er in deze trailer niet heel goed uit voor de bemanning van de Enterprise. Kirk merkt op "we hebben geen schip, geen bemanning. Hoe gaan we dit overleven?" Episch wordt het dus in elk geval wel, maar dat hadden we ook wel verwacht van een film die op de vijftigste verjaardag van de franchise uitkomt.Justin Lins Star Trek Beyond is de dertiende film in de franchise en de derde in de reboot-reeks die in 2009 gelanceerd werd. Rollen zijn er voor Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Commandor Spock), Karl Urban (Dr. Leonard 'Bones' McCoy), Simon Pegg (Montgomory 'Scotty' Scott), John Cho (Hikaru Sulu), Zoe Saldana (Nyota Uhura), Anton Yelchin (Pavel Chekov), Idris Elba en Sofia Boutella.

Star Trek Beyond heeft nog geen officiële synopsis. De film speelt zich af tijdens de vijf jaar durende missie die de bemanning van de Enterprise onderneemt. Vanaf 21 juli in de bioscoop.

53 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Zal wel aan mij liggen, maar dit ziet er best slecht uit. Vorige editie zag je meteen wat meer kwaliteit. Dit ziet er wat kinderachtig uit.

Ik voel hem nog niet!

eltorro

Avatar

Lekker veel actie zo te zien 8-)

Secret1994goesFilm

Avatar

Into Darkness was idd heel wat duisterder dan hier.
Deze ziet er héél wat lichter uit + komischer (ook mede dankzij de muziek)
Maar ik vind het concept wel leuk dat de crew (lijkt me) gestrand is op een planeet en moet zien te overleven. Ik betwijfel wel of het Episch zal worden... maar leuk sowieso wel Smiley face

MovieWanker

Avatar

Wordt steeds meer een comedy capers met actie. Ik sla deze over...

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het goed uitzien. :Y Zo te zien word het meer een avontuurlijke film en gaan ze verschillende planeten bezoeken. Vorige twee waren goede films en kijk hier ook naar uit. Smiley face

BaronBrood

Avatar

Lijkt een of andere vage actiecomedie, Justin Lin heeft denkik iets te veel vijheid gekregen.

movieboy

Avatar

Ziet er oke uit.

LMF

Avatar

:N

Wat is hier gebeurd? Ik begrijp de muziekkeuze als referentie naar Star Trek uit 2009, en ik kan de luchtigheid nog wel appreciëren. Maar die jump met de motorfiets, en hoe Kirk al teleporterend dat meisje vastgrijpt... Het lijkt allemaal maar plat spektakel.

skullsplitter

Avatar

LMF ":N

Wat is hier gebeurd? Ik begrijp de muziekkeuze als referentie naar Star Trek uit 2009, en ik kan de luchtigheid nog wel appreciëren. Maar die jump met de motorfiets, en hoe Kirk al teleporterend dat meisje vastgrijpt... Het lijkt allemaal maar plat spektakel."

Justin Lin's invloeden gok ik. Ach, de films zijn sinds TNG al langer actierijk...

Hexagone

Avatar

Yes, ik kan niet wachten om Fast Trek: Beyond Furious te zien.

Wat dit ook is, Star Trek is het in ieder geval niet. Deze trailer hoort in de vuilbak.

Glennekeeeee

Avatar

BaronBrood "Lijkt een of andere vage actiecomedie, Justin Lin heeft denkik iets te veel vijheid gekregen."


Ik denk dat ze Pegg wat te veel vrijheid hebben gegeven. Ben toch wel teleurgesteld in deze trailer. De vorige 2 films vond ik ijzersterk maar dit lijkt toch wel heel hard van toon en uiterlijk te veranderen. Het is allemaal wat te campy volgens mij. Een tegenvaller

Decepticon

Avatar

Ziet er weer goed uit vind ik. Idd wel een stuk luchtiger van toon met de kenmerkende humor (van Pegg), die ook in de voorgaande 2 films zit.
Maar het kan ook zijn dat ze gewoon een lekkere luchtige trailer wilden tonen ipv een duistere trailer.
Misschien dat de 2e trailer serieuzer van toon is.
Wel gaaf om te horen dat Lin het Beastie Boys nummer Sabotage uit de eerste film nu ook weer heeft gebruikt, past heel goed en is daarmee een beetje kenmerkend voor deze reboot.

Ik verwacht nog steeds een hele goede blockbuster, hopelijk net zo goed als de eerste 2 films. We zullen moeten afwachten of J.J. Abrams een goede keuze heeft gemaakt voor deze franchise, om te verlaten voor Star Wars, of dat hij beter had kunnen aanblijven.

Hexagone

Avatar

Glennekeeeee "Ik denk dat ze Pegg wat te veel vrijheid hebben gegeven."


Lijkt mij eerder dat ze Justin Lin te veel vrij spel hebben gegeven. Ik denk niet dat een acteur die een bijrol in een film heeft veel te zeggen zal hebben zonder dat de regisseur het wil.

JamesBond

Avatar

Ziet er geweldig uit! T+)

SpaceOddity

Avatar

Okee. Dus dit word zo'n "ow we zijn gestrand op een vreemde planeet waar een soort van burger oorlog gaande is, maar we weten ons aan te sluiten bij de sympathieke party, die eerst niet zo sympathiek leken, omdat we voor hen een vreemd en onbekend wezens leken, doch door hun vertrouwen te winnen weten zij samen door onze hulp de oppressors te verslaan, waardoor alles toch nog goed komt op het eind, en zij plotseling over een soort brandstof te beschikken waardoor we de enterprise weer aan de praat krijgen en weer naar huis kunnen" film?

horizon

Avatar

Slaat dus helemaal nergens op. Qua verhaal lijkt het helemaal prut.
Wordt sowieso enterprise-loze film. Alleen die crash daarvan zal visueel wel tot zijn.

Ben nu wel benieuwd naar het script dat is afgekeurd...

Paranoid

Avatar

Wow... Dit ziet er echt absurd slecht uit.

DeMuizenkoning

Avatar

skullsplitter "Justin Lin's invloeden gok ik. Ach, de films zijn sinds TNG al langer actierijk..."


Denk het ook... Ziet er allemaal wat té (Fast & Furious achtig) uit, maar we zullen zien.

Glennekeeeee

Avatar

Hexagone "Lijkt mij eerder dat ze Justin Lin te veel vrij spel hebben gegeven. Ik denk niet dat een acteur die een bijrol in een film heeft veel te zeggen zal hebben zonder dat de regisseur het wil."


Pegg heeft het script toch (mee)geschreven? en Lin is er wel redelijk laat bijgekomen dus veel over het script had die niet meer te zeggen

Ereptile

Avatar

Oh wow, niet echt een trailer die ik van Star Trek had verwacht... Aparte stijl/muziek keuze...

Banned

Avatar

Ik ga doen alsof ik net deze trailer met de meest foute muziekkeuze van het jaar niet heb gezien. Je kan eens iets anders doen dan zware boem boem geluiden en inception blazers maar dit is compleet misplaatst. Helaas want de beelden zien er top uit. Justin Lin het is Star Trek... Niet Fast and the Furious! Zag ik daar trouwens een belachelijke kopie van een stunt uit F&F op het einde?

Stel je voor dat men dit doet bij een trailer van Star Wars... Justin Lin haalt de premiere waarschijnlijk niet.

Homer

Avatar

Een soort Guardians of the Galaxy meets After Earth dus
Meh... ik moet nog overtuigd worden

bose

Avatar

Dit ziet er erg zwak uit

YOLO

Avatar

Ik was hier al bang voor. :N
Lin = F&F. Maar werkt dit ook voor Star Trek?

Gigan72

Avatar

Ai Ai dit ziet er slecht uit :N

MenacE

Avatar

Beastie Boys is altijd goed!

Ed Crane

Avatar

Homer "Een soort Guardians of the Galaxy meets After Earth dus
Meh... ik moet nog overtuigd worden"


GotG was zelf dan weer voor een gedeelte een rip off van Star Trek (en Star Wars en Indiana Jones) dus ja...

Ed Crane

Avatar

SpaceOddity "Okee. Dus dit word zo'n "ow we zijn gestrand op een vreemde planeet waar een soort van burger oorlog gaande is, maar we weten ons aan te sluiten bij de sympathieke party, die eerst niet zo sympathiek leken, omdat we voor hen een vreemd en onbekend wezens leken, doch door hun vertrouwen te winnen weten zij samen door onze hulp de oppressors te verslaan, waardoor alles toch nog goed komt op het eind, en zij plotseling over een soort brandstof te beschikken waardoor we de enterprise weer aan de praat krijgen en weer naar huis kunnen" film?"


Oftewel, typisch Star Trek :+

Hexagone

Avatar

Glennekeeeee "Pegg heeft het script toch (mee)geschreven? en Lin is er wel redelijk laat bijgekomen dus veel over het script had die niet meer te zeggen"


IMDB lijst volgende onder written by: Doug Jung, Roberto Orci, John D. Payne, Patrick McKay, Gene Roddenberry (verwijzend naar "Star Trek" tv serie) en dan helemaal onderaan Simon Pegg waar zelfs nog eens niet wordt bij verteld wat het is dat hij deed dus ik denk niet dat je Pegg zijn bijdrage als iets impactvols moet beschouwen.

YOLO

Avatar

Hexagone "IMDB lijst volgende onder written by: Doug Jung, Roberto Orci, John D. Payne, Patrick McKay, Gene Roddenberry (verwijzend naar "Star Trek" tv serie) en dan helemaal onderaan Simon Pegg waar zelfs nog eens niet wordt bij verteld wat het is dat hij deed dus ik denk niet dat je Pegg zijn bijdrage als iets impactvols moet beschouwen."
Helaas vertelt IMDB niet het hele verhaal.

Doug Jung & Simon Pegg zijn de laatste schrijvers van het script.

Gene Roddenberry verwijst enkel naar de maker van de oorspronkelijke karakters. Het zogenaamde "created by"

Roberto Orci, John D. Payne & Patrick McKay hebben de 1st draft geschreven. waarna Doug Jung & Simon Pegg verder aan de slag zijn gegaan. Simon Pegg Shaved At Least 45 Pages Off Of Paramount's Star Trek 3 Script

Frietgezicht

Avatar

Hoe zuur mag je reageren op FT?

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "Hoe zuur mag je reageren op FT?"


Zolang ze nog steeds taalfouten blijven maken mag je zo zuur mogelijk reageren als het aan mij ligt.

OT: Zal wel een van de weinigen zijn maar vond het een prima trailer en heb onwijs veel zin gekregen om de vorige twee opnieuw te bekijken!

Xenolicker

Avatar

Zoetzuur, Frietgezicht!

Hexagone

Avatar

YOLO "Helaas vertelt IMDB niet het hele verhaal.

Doug Jung & Simon Pegg zijn de laatste schrijvers van het script.

Gene Roddenberry verwijst enkel naar de maker van de oorspronkelijke karakters. Het zogenaamde "created by"

Roberto Orci, John D. Payne & Patrick McKay hebben de 1st draft geschreven. waarna Doug Jung & Simon Pegg verder aan de slag zijn gegaan. Simon Pegg Shaved At Least 45 Pages Off Of Paramount's Star Trek 3 Script"In ieder geval hij krijgt niet lead credit voor het script en niets van wat je zegt geeft aan dat Pegg van significante invloed was op het script.

Dat van Gene Roddenberry....serieus?? En ik dacht dat ie hieraan meeschreef?

Die trailer ziet er uit zoals je dat van een fast & furious film zou verwachten en dan heb je mensen die vermoeden dat het wel Pegg zijn script zal zijn en niet Justin Lin zijn regie. Tja....

SpaceOddity

Avatar

Ed Crane "Oftewel, typisch Star Trek :+"


Eh ja. Dat klopt dan ook wel weer.
Touché! ;)

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Hoe zuur mag je reageren op FT?"
Waar heb je in gebeten dan? :E

Goov25

Avatar

dondeestagb "meeh"

Goov25

Avatar

ridjieddo "Zolang ze nog steeds taalfouten blijven maken mag je zo zuur mogelijk reageren als het aan mij ligt.
"

Dat doen ze nog HEEEEEL regelmatig :|

Nielsgibby10

Avatar

Ja doei ik zie al weer een film die half fast and the furious is en half complete studio-invloed. Ik pass

aspers

Avatar

WTF is dit voor film? Gaan we opeens een hele andere toer op? Waar is de duistere sfeer en subtiele visuele pracht van de eerste twee delen? :|

Denk dat ik maar even gewoon doe alsof het bij twee sterke films gebleven is, en er nooit een derde deel is geweest!
:N

Doet mij denken aan de vage SF film met die friends acteur. Fuck hoe heet het ook alweer. Ook zo'n film die quasi lollig en serieus tegelijk probeerde te zijn. En werkte dat? NO WAY! O+

Roeltje

Avatar

Moet Star Trek en Star Trek: Into Darkness nog kijken dus deze trailer gaat nog niks voor mij betekenen. 8-)

Hancock

Avatar

Wat slecht idd.

benjamin

Avatar

Teleurstellende trailer.

Homer

Avatar

Ed Crane "GotG was zelf dan weer voor een gedeelte een rip off van Star Trek (en Star Wars en Indiana Jones) dus ja..."


Dat klopt ja, maar ik bedoelde eerder de humoristische toon en het gebruik van de muziek ...

Glennekeeeee

Avatar

Hexagone "In ieder geval hij krijgt niet lead credit voor het script en niets van wat je zegt geeft aan dat Pegg van significante invloed was op het script.

Dat van Gene Roddenberry....serieus?? En ik dacht dat ie hieraan meeschreef?

Die trailer ziet er uit zoals je dat van een fast & furious film zou verwachten en dan heb je mensen die vermoeden dat het wel Pegg zijn script zal zijn en niet Justin Lin zijn regie. Tja...."


Misschien moet je niet alleen een opsommingssite als IMDB checken om commentaar te geven en ook artikels lezen want er zijn tig artikels verschenen waarin stond dat Pegg het script ging herschrijven ((groten)deels) en heeft zelfs interviews gegeven waarin hij meer uitleg gaf over wat de nieuwe Star Trek film zou worden...

Tuurlijk merk je in de actie Lin's stempel. en dat zag er inderdaad wat overdreven en campy uit maar die actie stond wel al in het script... hij geeft het alleen visueel (misschien) verkeerd weer. Maar de overdreven komische toon die volledig haaks staat op de vorige films (ook wel dosis humor maar toch wel duisterder) durf ik gerust te wedden dat dit van Pegg's hand komt

Gilead

Avatar

Euhm....

WeaponX

Avatar

Zat te wachten totdat er een wasbeer met een geweer voorbij liep. Die vibe kreeg ik van deze trailer, Gamora zat er wel in alleen was ze nou niet groen. Weetniet of ik daar blij mee moet zijn of niet.

Ed Crane

Avatar

Homer "Dat klopt ja, maar ik bedoelde eerder de humoristische toon en het gebruik van de muziek ..."


Of ze hebben de franchise na twee meer duistere/ serieuze films een vleugje Star Trek IV: The Voyage Home gegeven Smiley face

Nu maar hopen dat ze't geen vleugje Star Trek V: The Final Frontier hebben gegeven ;)

benjamin

Avatar

Ed Crane "Nu maar hopen dat ze't geen vleugje Star Trek V: The Final Frontier hebben gegeven ;)"
Want jij zou neen zeggen tegen een erotische dans door Zoe Saldana? ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair