Video

Derde trailer 'The Brothers Grimsby' + nieuwe synopsis en poster

Mark Strong en Sacha Baron Cohen moeten een eind maken aan Penélope Cruz' terreur.

door Rik Timmer om 14:24 in Video
Het is duidelijk te merken dat Columbia Pictures het promotiemateriaal van The Brothers Grimsby opvoert, want er is weer een nieuwe trailer (de derde inmiddels) vrijgegeven. De komische actiefilm van Louis Leterrier (Now You See Me) bevat hoofdrollen voor Mark Strong en Sacha Baron Cohen. De rest van de cast wordt ingevuld door Ian McShane, Isla Fisher, Rebel Wilson en Penélope Cruz.

Nobby is een simpele man die in het stadje Grimsby woont. Hij heeft alles wat zijn hart begeert, waaronder 11 kinderen en de knapste vriendin in het noordoosten van Engeland. Er ontbreekt maar één ding in zijn ideale wereld: Sebastian, Nobby's broertje. Zij werden gescheiden toen ze kinderen waren en sindsdien zijn er 28 jaren voorbij gegaan. De voetbalhooligan trekt eropuit om zich met zijn broer te herenigen, niet wetende dat Sebastian een kundige huurmoordenaar van de MI6 is en de plannen van een dreigende terroristische aanval heeft achterhaald. Samen slaan de broers, ten onrechte beschuldigd, op de vlucht. Om de wereld te redden moet Sebastian de hulp inschakelen van de grootste idioot die erop leeft.De film is geschreven door grappenmaker Sacha Baron Cohen, Phil Johnston en Peter Baynham. Geïnteresseerden kunnen de spionageprent vanaf 4 maart in de bioscoop bezichtigen.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bane1

Avatar

3 trailers al uit enn de film komt pas 4 maart uit ? Zelfs de The Amazing Spiderman 2 deed het nog rustig aan vergeleken met deze film.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er weer leuk uit. Smiley face

NieuwsFilm