'Creed'- ster Tessa Thompson gecast in nieuwe Alex Garland- film

'Creed'- ster Tessa Thompson gecast in nieuwe Alex Garland- film

Actrice zal naast Nathalie Portman en Gina Rodriguez te zien zijn in de nieuwe sci fi thriller van de 'Ex-Machina' schrijver/regisseur.

Eerder werd al aangekondigd dat Nathalie Portman en Jane the Virgins Gina Rodriguez de hoofdrollen zullen gaan spelen in Alex Garlands nieuwe film Annihilation. Nu is bekend gemaakt dat ook Tessa Thompson een grote rol in de film zal krijgen.

Thompson begon haar carrière op het toneel en speelde jarenlang kleine rollen in tv series als Life, Grey's Anatomy, Private Practice en Heroes. Afgelopen jaar was ze te zien in de film Selma als mensenrechtenactiviste Diane Nash. Momenteel is ze te zien in Creed.

Annihilation is gebaseerd op het eerste deel van Jeff VanderMeers Southern Reach-trilogie. Van de film is nog geen synopsis, maar het boek wordt als volgt omschreven: Een team van vier mensen (een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een onderzoeker) wagen zich aan een reis naar Area X. Dit gebied is volkomen verlaten en afgebakend van de rest van de beschaafde wereld. Dit is de 12e expeditie naar Area X. Eerdere expedities werden geplaagd door verdwijningen, zelfmoorden, ziektes en trauma's, dus veel goeds beloofd de nieuwe expeditie niet. .

De opnames van Annihilation zullen deze komende lente van start gaan. Naar verwachting zal de film in 2017 in de bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair