Algemeen

Prachtige drieluik-poster 'The Jungle Book'

Mowgli, Bagheera en Baloo tussen King Louie, Kaa en Shere Khan.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Walt Disney heeft de volledige drieluik poster onthuld van Jon Favreau's sprookjesfilm The Jungle Book. Nadat we al het linkerdeel zagen van King Louie (Christopher Walken) en de python Kaa (Scarlett Johansson) en het rechterdeel onthaalden met de tijger Shere Khan (Idris Elba) zie je nu het gehele scouwspel, inclusief de drie belangrijkste jungle-vrienden, het oerwoud-jongetje Mowgli (Neel Sethi), de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de beer Baloo (Bill Murray).

Klik voor een vergroting
The Jungle Book is gemaakt als Avatar. De complete wereld, inclusief de vele dieren, is tot leven gewekt middels visuele effecten uit de computer. Vooralsnog lijkt het erop dat alleen het oerwoud-jongetje Mowgli wordt ingevuld door een mens.

Overigens verschijnen er in 2016 nog meer Walt Disney live-action sprookjes - uiteraard ook met de nodige visuele effecten. Naast The Jungle Book (20 april) staan ook James Bobins Alice Through the Looking Glass (1 juni), Steven Spielbergs The BFG (30 juni) en David Lowery's Pete's Dragon (18 augustus) gepland. Hieronder de eerdere teaser van The Jungle Book:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Asperientje

Avatar

Weet je wat ik zo jammer vind aan films compleet gemaakt van CGI? Over een aantal jaren ga je zien dat het echt verouderd is.

Dinomite

Avatar

Ja dat is vaak wel zo helaas. Misschien moet je het meer als een animatie zien?

YOLO

Avatar

Asperientje "Weet je wat ik zo jammer vind aan films compleet gemaakt van CGI? Over een aantal jaren ga je zien dat het echt verouderd is."
Dat zie je idd bij TPM.

Ereptile

Avatar

Mooi! :W Maar met iedere film heb je wel dat de technologie verouderd na mate de tijd verstrijkt. Zolang het maar een goede film is, maakt het toch niet uit? In het hier en nu vind ik het er gewoon super uit zien Smiley face

Planethugo

Avatar

Asperientje "Weet je wat ik zo jammer vind aan films compleet gemaakt van CGI? Over een aantal jaren ga je zien dat het echt verouderd is."
daarom kun je de film beter dit jaar kijken...

Artificialis

Avatar

Het ziet er zo verschrikkelijk realistisch uit, dat ik denk dat dit soort films steeds minder snel verouderd zullen aanvoelen. Er komt een moment waarop het niet meer van echt te onderscheiden valt.

michaelbay

Avatar

In the revenant zit een beer die cgi is gemaakt maar dat is zo ongelooflijk echt gedaan dat geloof je gewoon niet, hopelijk is dat in deze film ook het geval. aan de trailer te zien iig wel

NieuwsFilm

meest populair