'Creed' krijgt in november 2017 een vervolg

'Creed' krijgt in november 2017 een vervolg

De film wordt in elk geval niet geregisseerd door Ryan Coogler.

Met een debuut van 120 miljoen dollar aan de wereldwijde box office en een Golden Globe voor bijrolspeler Sylvester Stallone, zal het niemand echt verbazen dat Creed een vervolg krijgt. Studio MGM zet de film op fasttrack en wil het vervolg in november 2017 uitbrengen. Ryan Coogler zal de film in elk geval niet regisseren, hij heeft getekend voor Marvel-film Black Panther, die in februari 2018 uitkomt.

Vorige week nog vertelde Stallone dat, mocht er een vervolg komen, dat snel moet. ”Er is een kleinere tijdspanne waarin mensen een vervolg accepteren. Drie jaar is wat veel.” Dat is het aantal jaren dat het zou duren voordat Coogler weer beschikbaar is, na het maken van de superheldenfilm. Toch zou hij in elk geval als uitvoerend producent aan boord kunnen blijven en mogelijk ook als adviseur voor de regisseur van het vervolg.

Coogler heeft ook al met Stallone gesproken over het mogelijke vervolg. Hierin zou Adonis (Michael B. Jordan) het op moeten nemen tegen een andere tegenstander. ”Ik zou zeggen dat die tegenstander een hardere, grote Rus is,” concludeerde Stallone.

Creed moet in Nederland nog in première gaan. Dat zal volgende week donderdag gebeuren, op 21 januari.



NieuwsFilm

meest populair