'World War Z'-vervolg verliest regisseur

'World War Z'-vervolg verliest regisseur

Mogelijk gaat Juan Antonio Bayona over naar het Jurassic World-vervolg.

In 2017 moet eindelijk het vervolg op World War Z in première gaan. Deadline schrijft dat het project nu met een tegenslag te maken krijgt. Regisseur Juan Antonio Bayona is uit de productie gestapt. Waarom is niet bekend, er is enkel het volgende statement:

”Bayona is niet langer beschikbaar om World War Z 2 te maken dit jaar, maar het blijft onze ambitie dat wel te doen. Hij is een geweldig regisseur en we hopen snel met hem samen te werken.” Paramount Pictures en Plan B willen de film dus nog altijd schieten. Hierin speelt Brad Pitt de hoofdrol. Het scenario is geschreven door Steven Knight en herschreven door Dennis Kelly.

De productie zou in juni 2017 in première moeten gaan, maar heeft dus te maken met een nieuwe tegenslag. Het vertrek van Bayona heeft mogelijk te maken met het vervolg op Jurassic World dat voor juni 2018 gepland staat. Universal Pictures zou hem aan het roer willen hebben van deze film, maar dat was niet mogelijk bij aankondiging van het project, omdat Bayona verplichtingen had ten aanzien van World War Z 2. Daarnaast zou Bayona meer tijd nodig hebben om te werken aan A Monster Calls, een ander project waar hij mee bezig is.

Mocht men nog altijd deze zomer aan de slag willen gaan, moet er snel een nieuwe regisseur gevonden worden.



NieuwsFilm

meest populair