Eerste trailer 'Cloverfield'-sequel '10 Cloverfield Lane'!

Eerste trailer 'Cloverfield'-sequel '10 Cloverfield Lane'!

Het nieuwste project van J.J. Abrams werd in het geheim opgenomen.

Amerikaanse bezoekers van de eerste screenings van Michael Bay's 13 Hours kregen gisteravond een onverwachte verrassing voorgeschoteld in de vorm van een trailer voor regisseur Dan Trachtenbergs nieuwe thriller 10 Cloverfield Lane, de sequel op Matt Reeves' succesvolle film Cloverfield uit 2008. Het project droeg eerst de titels The Cellar en Valencia, maar heeft nu officieel de eerder genoemde titel 10 Cloverfield Lane. De hoofdrollen in de spinoff/sequel worden gespeeld door Mary Elizabeth Winstead, John Goodman en John Gallagher, Jr. De film moet in maart al de bioscopen bereiken. Producent J.J. Abrams zei het volgende over het project:

''Het idee werd al een tijd geleden geopperd. We wilden een film maken die in dezelfde wereld als Cloverfield afspeelt. Dat idee hebben we een tijd ontwikkeld en de titel hebben we zo lang mogelijk geheimgehouden.''

Het is nog onduidelijk op welke manier deze film zal dienen als Cloverfield-sequel. In 2014 werd er al melding gedaan over een script van het project, dat zou gaan over een meisje, dat na een autoongeluk bewusteloos raakt en wakker wordt in een kelder. In de kelder vertelt een man haar dat de buitenwereld is getroffen door een nucleaire aanval. Zou deze nucleaire aanval in verband staan met het Cloverfield-monster?

Hieronder kun je overigens de eerste officiële trailer bekijken!



NieuwsFilm

meest populair