'X-Men: Apocalypse' is volgens Bryan Singer net als 'Game of Thrones'

'X-Men: Apocalypse' is volgens Bryan Singer net als 'Game of Thrones'

Al met al belooft het een bijzonder duister X-Men hoofdstuk te worden.

Yahoo! heeft met regisseur Bryan Singer gesproken over zijn nieuwe X-Men film X-Men: Apocalypse. Het leek er al op dat de zoveelste Marvel mutantenfilm erg duister zou gaan worden en nu zegt Singer dat er een duidelijke overeenkomst is tussen Apocalypse en de geliefde HBO-serie Game of Thrones.

"Ik ben een groot fan van Game Of Thrones. Er zit een crossover tussen X-Men en Game of Thrones, ze gaan allebei over een jongere generatie die op zoek in naar hun krachten. Ze vinden uit wie ze zijn, wat hun plek is in de wereld.," aldus Singer tegenover Yahoo! over de relatie tussen zijn film en Game of Thrones. "Het is interessant om te zien hoe verschillende groepen mensen voortbewegen richten een gezamenlijk doel. Ze weten nog niet of het 't wel het juiste doel is, wie wil er op die oncomfortabele troon zitten? Ik niet! Iedereen in King’s Landing is ellendig. Maar on een of andere renden willen zie de macht."

Ook wordt er een verband gelegd met Francis Ford Coppola's Apocalypse Now en wordt er gemeld dat twee hoofdpersonages "op de rand van de dood" balanceren als we ze weer zien in de film."[/i] Hieronder nogmaals de recente trailer voor de film die midden mei verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair