Bella Heathcote is Christian Grey’s ex in 'Fifty Shades Darker'

Bella Heathcote is Christian Grey’s ex in 'Fifty Shades Darker'

De actrice is bekend van Tim Burtons Dark Shadows (2012) en de binnenkort te verschijnen actiefilm Pride and Prejudice and Zombies.

Bella Heathcote, bekend van Tim Burtons Dark Shadows (2012) en de binnenkort te verschijnen actiefilm Pride and Prejudice and Zombies, is toegevoegd aan de cast van de Fifty Shades of Grey-sequel Fifty Shades Darker. De actrice speelt Leila, een ex-geliefde van Christian Grey, die zowel mentaal als lichamelijk nog steeds niet is bekomen van hun relatie.

Vanwege een conflict tussen schrijfster E. L. James en Fifty Shades of Grey-regisseuse Sam Taylor-Johnson, besloten laatstgenoemde en scenariste Kelly Marcel niet terug te keren voor Fifty Shades Darker. Het vervolg wordt geregisseerd door James Foley en het scenario komt van Niall Leonard, de echtgenoot van E.L. James.

Jamie Dornan en Dakota Johnson keren in Fifty Shades Darker terug als respectievelijk Christian Grey en Anastasia Steele. Verder werd onlangs bekend dat Kim Basinger heeft getekend voor de rol van Elena Lincoln, de persoon die Grey in aanraking bracht met de wereld van BDSM.

Fifty Shades Darker komt in Nederland uit op 9 februari 2017.

NieuwsFilm

meest populair