Algemeen

Sluitstuk 'The Divergent Series' verliest regisseur Robert Schwentke

Tegenslag voor de filmreeks rond de personages van Shailene Woodley en Theo James.

door Bram de Groot om 10:34 in Algemeen
De derde Divergent-film The Divergent Series: Allegiant verschijnt binnenkort in de bioscoop en deze moet een vervolg geven aan de successen van de eerdere delen Divergent (2014) en The Divergent Series: Insurgent (2015). Volgend jaar is het de beurt aan de afsluiter, The Divergent Series: Ascendant. Voor dit sluitstuk zal Lionsgate echter op zoek moeten naar een andere regisseur.

De oorspronkelijk aangetrokken regisseur Robert Schwentke, verantwoordelijk voor Insurgent en Allegiant, heeft de film namelijk de rug toegekeerd. Volgens Deadline zou Schwentke toe zijn aan rust nadat hij de vorige delen back-to-back opnam.

Ondertussen is de zoektocht naar een nieuwe regisseur gestart en deze zou spoedig bekendgemaakt worden. En dit is nodig ook, aangezien het laatste deel gepland staat voor juni 2017.

Als eerste volgt nog Allegiant met namen als Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Jeff Daniels en Maggie Q. Dit derde deel is vanaf 16 maart te zien in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de trailer.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Volgens Deadline zou Schwentke toe zijn aan rust nadat hij de vorige delen back-to-back opnam.


Tja, Die mensen maken vaak absurde uren. Ik kan best begrijpen dat hij even rust nodig heeft.

michaelbay

Avatar

Ik weet bijna zeker dat er iets anders achter zit. dit zijn vaak redenen voor de buitenwereld maar je weet nooit wat er zich "achter de schermen" heeft afgespeeld

YOLO

Avatar

michaelbay "ik weet bijna zeker dat er iets anders achter zit. dit zijn vaak redenen voor de buitenwereld maar je weet nooit wat er zich "achter de schermen" heeft afgespeeld"
Idd. Want vorig jaar december heeft Lionsgate besloten om Ascendant uit te stellen van maart naar juni. En dat terwijl de andere Divergent een maart release hadden. En dat uitstellen van een film doet men niets voor niets.

NieuwsFilm

meest populair