Ryan Reynolds over toekomst 'Deadpool' en relatie tot 'X-Men: Days of Future Past'

Ryan Reynolds over toekomst 'Deadpool' en relatie tot 'X-Men: Days of Future Past'

En 'Deadpool 2' heeft een GO van 20th Century Fox!

Komende dagen trekken de nodige fanboys eropuit om de superheldenfilm Deadpool te aanschouwen. De R-rated film wordt goed ontvangen en omschreven als "F***ing Awesome", "Bloody Hilarious" en "Game-Changer." De ontvangst en verwachte Noord-Amerikaanse opening van zo'n $65 miljoen heeft 20th Century Fox doen besluiten het tweede deel een groen licht te geven. The Hollywood Reporter zegt dat scriptschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick terugkeren en Fox wil ook regisseur Tim Miller behouden.

Hoofdrolspeler Ryan Reynolds sprak eerder met het Duitse Filmstarts over hoe Deadpool het X-Men universum raakt, bijvoorbeeld welke relatie er is met Days of Future Past. Want zorgt die film ervoor dat Wade Wilson - na X-Men Origins: Wolverine - zich opnieuw kan ontpoppen tot Deadpool:

"Ik denk dat het niets te maken heeft met Days of Future Past of de tijdslijn daarin. Als het aan Deadpool zou liggen, dan zou hij zeggen dat Days of Future Past en zijn tijdslijn in de stront kunnen zakken. In de film maken we grappen over de tijdslijnen," aldus Reynolds. Maar nee, Deadpool is daar niet door geraakt. Deadpool doet zijn eigen ding, heeft zijn eigen universum. Elke keer als een X-Men het pad van Deadpool kruist in zijn universum dan doen ze dat op eigen risico."

En wat kunnen we na Deadpool verwachten? "Er is zoveel materiaal om uit te diepen in het X-Men Universum... In de toekomst, als we een reeks Deadpool-films gaan maken, dan gaan we zeker de X-Men ontdekken. We zullen zien. En misschien X-Force. X-Force is mijn prioriteit. Ik zie die film graag verschijnen."

Check hieronder de 'Critics TV Spot' voor Deadpool welke naar verluidt twee scènes heeft na afloop van de film. Dus zitten blijven tot het einde!



In X-Men: Apocalypse krijgen we Deadpool naar alle waarschijnlijkheid niet te zien. Regisseur Bryan Singer plaatste op Twitter een opmerking over de Super Bowl Spot van de film, met betrekking tot de drie minuten durende scène van Evan Peters' Quicksilver in de film:



NieuwsFilm

meest populair