'Safe Neighborhood' verwelkomt Virginia Madsen en Patrick Warburton

'Safe Neighborhood' verwelkomt Virginia Madsen en Patrick Warburton

Huis-invasiefilm die omschreven wordt als 'Home Alone' meets 'Scream.'

Hoewel de opnames al bezig zijn, meldt Deadline dat o.a. Virginia Madsen (The Number 23) en Patrick Warburton (animatieserie Family Guy) aan de cast van Safe Neighborhood zijn toegevoegd, die al uit Olivia DeJonge (The Visit) en Levi Miller (Pan) bestaat. De thriller is in handen van regisseur Chris Peckover. Samen met Zack Kahn schreef de filmmaker het script.

Het verhaal speelt zich af in een rustige Amerikaanse voorstad. Het is avond, het sneeuwt hevig en Kerstmis is in aantocht. Deandra en Robert Lerner (Madsen en Warburton) hebben Ashley (DeJonge) als babysitter ingehuurd om op hun 12-jarige zoon (Miller) te passen. Haar functie breidt echter uit naar voorvechter wanneer een groep vreemdelingen het huis probeert in te breken. Binnen korte tijd ontdekt Ashley dat het niet zomaar om een normale huisinbraak gaat.

Dacre Montgomery (Power Rangers) en Aleks Mikic duiken ook in de film op, die geproduceerd wordt door Storm Vision Entertainment (Infini) en Best Medicine Productions (Scenic Route). De makers beloven een kruising tussen de komedie Home Alone en de horrorthriller Scream. Zie hieronder alvast een eerste beeltenis.



NieuwsFilm

meest populair