Rivaal Christian Grey voor in 'Fifty Shades Darker' gevonden

Rivaal Christian Grey voor in 'Fifty Shades Darker' gevonden

En hoeveel naakt krijgen we te zien in de tweede Fifty Shades?

Volgens Variety is tv-acteur Eric Johnson (The Knick, Smallville) aangetrokken om in Fifty Shades Darker de rol te spelen van het personage Jack Hyde.

In de opvolger van de 2015-kaskraker Fifty Shades of Grey ontpopt het personage Hyde zich tot de gewillige nieuwe baas van Dakota Johnsons Anastasia Steele. Dit ziet Jamie Dornans Christian Grey echter niet zo zitten.

Actrice Dakota Johnson ging in een interview in op de vraag hoeveel naakt we dit keer te zien krijgen. Haar antwoord: "Dat is een interessante vraag. Waarschijnlijk kom ik in de problemen als ik hierop antwoordt. Uhm, ja. Ik zorg ervoor dat hij helemaal naakt is in de volgende... Ieder wil de P zien."

Dusss. Voor wie van het eerste deel heeft genoten noteert 9 februari in zijn agenda. Dan verschijnt namelijk Fifty Shades Darker, geregisseerd door James Foley, bekend van films als Glengarry Glen Ross en Perfect Stranger. Andere rollen zijn voor Bella Heathcote en Kim Basinger. Afsluiter Fifty Shades Freed staat gepland voor 8 februari 2018.



NieuwsFilm

meest populair