20th Century Fox wil R-rated 'The Wolverine III'

20th Century Fox wil R-rated 'The Wolverine III'

De studio zag het succes van de stevige superheldenfilm Deadpool vermoedelijk al aankomen.

Heel Hollywood is in de ban van de R-rated superheldenfilm Deadpool. Hoe de studio's met deze ontwikkeling omgaan, merken we vooral komende maanden. Hoogstwaarschijnlijk krijgen meer R-rated (superhelden-)projecten een groen licht. 20th Century Fox, de studio achter Deadpool, lijkt op voorhand al actie te hebben genomen. Het heeft er alle schijn van dat de nog titelloze derde Wolverine een R-rating krijgt.

Via een foto van een folder van Fox, die tijdens de recente Toy Fair werd uitgedeeld, blijkt dat de studio verwacht dat de derde Wolverine-film een rating 'R' krijgt. Dit zou heel wat kunnen betekenen voor de film van regisseur James Mangold (The Wolverine). In de comics - en dit blijkt ook uit de films - is Wolverine een stevig personage die met zijn klauwen behoorlijk wat bloed kan laten vloeien.

Voor hoofdrolspeler Hugh Jackman zou het waarschijnlijk een waardig afscheid worden. In een stevigere Wolverine-film kan hij de ware effecten van de krachten van zijn personage laten zien. Recent gaf de acteur aan dat de opnames pas starten als hij helemaal overtuigd is van het script. Vooralsnog staat Wolverine 3 gepland voor 2 maart 2017.



NieuwsFilm

meest populair