Eerste officiële foto voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

Eerste officiële foto voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'!

En Marvel Studios onthult nieuwe "A-Holes".

Marvel Studios en regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy, Slither) zijn onlangs gestart met de opnames voor Guardians Of The Galaxy Vol.2. De opnames voor het vervolg op de sci-fi verrassing uit 2014 vinden plaats in Pinewood Studios in Atlanta. Ter gelegenheid heeft de studio een eerste officiële foto van het vijftal onthuld. Ook is de reeds aangetrokken cast bekendgemaakt.

De nieuwe namen in Vol. 2 zijn Pom Klementieff (Oldboy) als vermoedelijk Mantis, Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, Everest), Chris Sullivan ("The Knick," The Drop) en Kurt Russell (The Hateful Eight, Furious 7). De laatste speelt mogelijk de vader van Peter Quill.

UPDATE: Ondertussen is de rol van Klementieff bevestigd:



De sci-fi (super)heldenkomedie zou zich focussen op de zoektocht naar de ware afkomst van het personage Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt, Jurassic World), die op vroege leeftijd werd ontvoerd door een groep ruimtepiraten genaamd de Ravagers, geleid door Yondu Udonta (Michael Rooker, Jumper).

Klik voor een lichte vergroting

[/url]

Onder de terugkerende namen vallen ook [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=30794]Zoe Saldana
(Star Trek Into Darkness) als Gamora; Dave Bautista (SPECTRE) als Drax; Vin Diesel (Furious 7) als de stem van Groot; Bradley Cooper (American Sniper) als de stem van Rocket; Karen Gillan (The Big Short) als Nebula en Sean Gunn ("Gilmore Girls") als Kraglin.

Verschijningsdatum? 27 april 2017. Voor het zover is, krijgen we eerst nog de Marvel Studios-films Captain America: Civil War en Doctor Strange te zien. Deze verschijnen allebei in 2016.

NieuwsFilm

meest populair