MGM zou 'Bond 25' willen uitstellen om Daniel Graig te behouden

MGM zou 'Bond 25' willen uitstellen om Daniel Graig te behouden

En de producenten zijn gestart om een nieuw wereld-bedreigend plot te bedenken.

Er is heel wat gedoe rond Daniel Craig. Keert hij nou wel of niet terug voor Bond 25? Afgelopen dagen verscheen de film én de acteur opnieuw in het nieuws.

Ten eerste meldt The Sun - neem dit dus met een korreltje zout - dat MGM er alles voor over zou hebben om Craig terug te laten keren. De studio zou zelfs bereid zijn om de acteur de ruimte te geven om te gaan spelen in de tv-serie Purity. Dit zou mogelijk betekenen dat de film uitgesteld wordt naar eind 2018 (of later). Volgens bronnen van The Sun heeft Graig nog steeds niet aangegeven of hij voor een vierde keer wil terugkeren als 007, nadat hij al te zien was in Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) en Spectre (2015).

Dat MGM graag verder gaat met Bond 25 blijkt wel uit de plannen die er zijn voor het vervolg. Producent Gregg Wilson meldt volgens Latino Review dat ze op dit moment uitzoeken welke wereld-bedreigend plot Bond moet beslechten:

"We zijn net gestart met het nadenken over het plot van de film. We starten ieder script met de vraag: 'Waar is de wereld nu bang voor?' In het geval van SPECTRE was het thema de globale monitoring en het gebruik van informatie," aldus Wilson die producent was bij de laatste drie Bond-films. "We bedenken nu wat relevant is voor de komende jaren. We willen altijd iets nieuws doen met het Bond-personage en hem in een situatie zetten waarin we hem in het verleden nog niet hebben gezien. We moeten het publiek altijd iets nieuws geven. Vaak helpt het om de boeken van Ian Fleming te pakken, of het nu gaat om kwaliteit of gevoel."

Eerder gaf producent Barbara Broccoli al aan de tijd te nemen, al zijn er ook geruchten dat MGM de film graag eind 2017 wil uitbrengen. En geef de studio ongelijk. Ongeacht de meningsverschillen over de kwaliteit, brachten de laatste twee films bijna $2,0 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.



NieuwsFilm

meest populair