Niets mis met "Purgen" in tv-spot 'The Purge: Election Year'

Niets mis met "Purgen" in tv-spot 'The Purge: Election Year'

Derde deel in de Purge-reeks nadert snel.

Eerder deze maand verscheen al de eerste trailer voor het derde deel in de The Purge-filmreeks, The Purge: Election Year. Hieronder zie je een creatieve tv-spot waarin doodgewone inwoners de jaarlijkse "Purge" promoten en hun deelname toelichten.

De opvolger van The Purge (2013) en The Purge: Anarchy (2014) is opnieuw in handen van regisseur James DeMonaco en net als in het tweede deel heeft Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier) een belangrijke rol. Op 1 juli verschijnt de horrorthriller in de States en in Nederland verschijnt de film een week later.



In The Purge: Election Year komen we opnieuw in aanraking met Leo Barnes (Grillo), die zichzelf twee jaar eerder stopte om tijdens Purge Night op een fatale wijze wraak te nemen op iemand. Ondertussen is hij het hoofd van beveiliging van Senator Charlie Roan (Elizabeth Mitchell). Zijn doel is om haar te beveiligen tijdens haar worp naar het presidentschap. Uiteraard waakt hij ook over haar tijdens de jaarlijkse Purge. Door verraad belanden ze allebei op de straten van D.C. en moeten ze zonder de hulp van anderen zien te overleven. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair