Meer over verschijningsdata 'Gambit', 'Alien: Covenant' en 'The Predator'

Meer over verschijningsdata 'Gambit', 'Alien: Covenant' en 'The Predator'

En Fox plant twee nieuwe Marvel-superheldenfilms.

20th Century Fox heeft zijn verschijningskalender onder de loep genomen en meerdere releasedata bekendgemaakt of aangepast. Hieronder het overzicht.

Ten eerste is - zoals was te voorspellen - de Marvel-superheldenfilm Gambit voor 2016 geschrapt. Een nieuwe datum voor de film van Doug Liman en met Channing Tatum en Lea Seydoux is nog niet bekend. Wel maakte Fox twee verschijningsmomenten bekend waarop Marvel (X-Men) superheldenfilms moeten gaan verschijnen, namelijk 6 oktober 2017 en 12 januari 2018. Een van deze data zou zomaar voor het vervolg op Deadpool kunnen zijn.

Ridley Scotts Prometheus-vervolg Alien: Covenant heeft een nieuwe datum gekregen. De sci-fi film en Alien-prequel stond gepland voor 6 oktober 2017 en moet nu op 4 augustus 2017 verschijnen.

Ook heeft 20th Century Fox een datum gegeven aan het recent aangekondigde The Predator. De film van Shane Black moet rond 2 maart 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

Tim Burtons Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children heeft een nieuwe datum. Eigenlijk zou de boekverfilming deze kerst verschijnen, maar is vanwege de drukte in die periode naar voren gehaald. Nu moet de film op 30 september verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair