Henry Cavill kort over 'Justice League'

Henry Cavill kort over 'Justice League'

Hij heeft het script al gelezen.

Op de rode loper van de Academy Awards sprak MTV kort met acteur Henry Cavill. Niet alleen vertelde hij kort waarom de strijd tussen Batman (Ben Affleck) en Superman in Zack Snyders Dawn of Justice enigszins gelijkwaardig wordt, ook ging hij kort in op Justice League. Veel kon hij uiteraard niet onthullen, Warner Bros. en DC Comics willen zoveel mogelijk geheim houden rond die laatste film.

Eerst echter Batman v Superman. "Het ding met Superman is, dat als hij het in een gewoon gevecht opneemt tegen een mens, het een ander verhaal gaat worden. Maar hij houdt van de mensheid en wil ze geen pijn doen." Vervolgens vroeg de man van MTV kort naar Justice League. Recent was er ineens het gerucht dat George Miller de film zou produceren.

"Daar heb ik nog niks over gehoord," vertelde Cavill. Verder mocht hij weinig vertellen. Hij heeft het scenario al gelezen, en is "enthousiast over de grootte hiervan. Het DC filmuniversum krijgt eindelijk de kans om te groeien, er zijn zoveel toffe personages."

Batman v Superman gaat op 24 maart in première. De eerste van twee geplande Justice League-films op 16 november 2017.



NieuwsFilm

meest populair