Sylvester Stallone lijkt niet kwaad om Oscar-verlies

Sylvester Stallone lijkt niet kwaad om Oscar-verlies

Zijn broer Frank ging behoorlijk over de rooie toen Mark Rylance won.

Genomineerd te zijn voor een Oscar maakt van iemand al een winnaar in enige mate, maar niet iedereen ziet dat vanzelfsprekend zo. Afgelopen zondag zagen we hoe Sylvester Stallone het gouden beeldje voor Beste Mannelijke Bijrol aan zich voorbij zag gaan. Zijn optreden in Creed werd door de leden van Academy Awards 'minder' solide geacht dan Mark Rylance's bijdrage in Bridge of Spies. Sylvester accepteerde de nederlaag, maar zijn broer Frank achtte dat maar flauwekul.

Op Twitter schreef hij: "De Academy zou zich moeten schamen. Het is zo helder als de neus op je gezicht dat Sly gewonnen heeft. Mark wie? Het is complete Hollywood bullshit." Niet iedereen vond dat de 65-jarige zanger zich netjes gedroeg. Waarop hij enkele dagen later volgde met: "Echt waar? Er worden geen donkere acteurs genomineerd, mijn broer wordt afgezet. Nee, de stemmers van de Academy moeten weggestemd worden. Ik neem het altijd voor m'n familie op, vooral wanneer het gerechtvaardigd is. Hij is afgezet. Punt. De meeste mensen zijn het daarmee eens. Dus houd je geouwehoer over politieke correctheid voor je."

De 69-jarige Rocky Balboa vond het allemaal niet zo ellendig, hij had enkel mooie woorden voor Rylance. Via de onderstaande foto schreef Stallone op Instagram: "Mark Rylance! Gefeliciteerd met je onderscheiding. Deze kon niet naar een volmaaktere acteur en gentleman gaan. Het was voor mij een voorrecht. Blijf meppen, Mark!"




Ook nam Sylvester het voor zijn broer op. "Ik ben heel erg blij, begrijp alsjeblieft dat mijn broer zeer emotioneel is, omdat hij het altijd voor me opneemt en enkel mij het beste toewenst. Alles is goed!" De fans van Sylvester Stallone werden ook nog dubbel en dwars bedankt. "Aan alle 'echte Rocky's' in de wereld: laat je dromen niet in de steek. Geef nooit op! Bedankt voor alle steun!"

NieuwsFilm

meest populair