Sony maakt Spider-Man spin-off 'Venom'

De film komt los te staan van het Marvel Cinematic Universe.

Volgens The Hollywood Reporter gaat Sony Pictures opnieuw aan de slag Venom, de bekende Spider-Man villain. De film was al in ontwikkeling voordat Sony besloot in zee te gaan met Marvel Studios, waardoor Spider-Man binnenkort zijn debuut kan maken in het Marvel Cinematic Universe.

Oorspronkelijk zou Venom zich afspelen in het universum van de films The Amazing Spider-Man (2012) en The Amazing Spider-Man 2 (2014), met Andrew Garfield in de titelrol en Marc Webb op de regiestoel. Met de Marvel Studios-deal werd deze reeks, overigens nog altijd goed voor bijna $1,5 miljard wereldwijde bioscoopomzet, gecanceld. Volgens The Hollywood Reporter komt de "spin-off" Venom los te staan van het Marvel Cinematic Universe, waarin Tom Holland Spider-Man speelt.

De slechterik Venom was al te zien in Sam Raimi's Spider-Man 3 uit 2007 en in The Amazing Spider-Man 2 werd naar de symbioot verwezen. Edge of Tomorrow-schrijver Dante Harper zou aan boord zijn om het script te schrijven en Avi Arad en Matt Tolmach zijn de producenten en bewaken de voortgang.

Eind volgende maand zien we de nieuwe Spider-Man opduiken in Captain America: Civil War, in 2017 volgt een losstaande Spider-Man film en de vraag is gelijk of er ook plannen zijn met het eerder aangekondigde The Sinister Six.



NieuwsFilm

meest populair