Blu-Ray Preview: 'Star Wars: The Force Awakens'

Blu-Ray Preview: 'Star Wars: The Force Awakens'

Met een blik op een verwijderde scène met Kylo Ren in de Millennium Falcon!

Volgende maand verschijnt de Blu-ray uitgave van Star Wars: The Force Awakens. Via een persbericht van The Walt Disney Company Benelux krijgen we een blik op de Nederlandse versie van de film van regisseur J.J. Abrams.

Vanaf 6 april is The Force Awakens verkrijgbaar als digitale download. Op 16 april kun je Episode VII ook op Dvd, Blu-ray en VOD krijgen. De HD-thuisversie verschijnt in twee Limited Editions, één met een 'Dark Side'-sleeve en een ander met een 'Light Side'-sleeve. Ook verschijnt er een Limited Edition Steelbook, met daarin de DVD, Blu-Ray en alle extra bonusmaterialen.

Speciaal voor de verschijning is een "In-Home"-trailer verschenen, waarmee we een blik krijgen op het bonusmateriaal. We zien onder meer een passage uit een verwijderde scène waarin Kylo Ren (Adam Driver) te zien is in de Millennium Falcon, het schip van Han Solo (Harrison Ford). Er zijn in totaal zes verwijderde scènes te bekijken.



De bonusmaterialen, alleen beschikbaar via de Digital Download en op de Blu-Ray uitgaven, bestaan maximaal uit onderstaande zaken. De totale speel duur is 1:57:42. De exacte tijdsduur van de afzonderlijke extra's staat hieronder, met dank aan YOLO!

Geheimen van The Force Awakens: Een reis door de film (69:14): Ontdek hoe Star Wars: The Force Awakens tot stand is gekomen in deze korte documentaire. Goed bewaarde geheimen worden gedeeld door zowel cast- als crewleden.

Het verhaal ontwaakt: Eerste leessessie (4:01): Oude bekenden én nieuwe castleden blikken terug op de eerste keer dat zij gezamenlijk het script doornamen.

BB-8 bouwen (6:03): Hoe brachten de filmmakers deze nieuwe droid tot leven op het witte doek? Hoe werd deze absolute publieksfavoriet gebouwd en toevoegd aan de bestaande Star Wars universe.

Wezens en vakwerk (9:34): Aanschouw hoe de makers nieuwe wezens tot leven brengen in Star Wars: The Force Awakens.

Blauwdruk van een strijd: Gevecht in de sneeuw (7:02): Een blauwdruk van de gevechtsscenes. Beleef het lightsaber gevecht tussen Rey en Kylo Ren.

John Williams: De zevende symfonie (6:51): Deze legendarische componist deelt zijn persoonlijke ervaringen over zijn werk voor Star Wars: The Force Awakens.

ILM: De visuele magie van de Force (7:54): Werp een blik op het tot stand komen de artistieke en visuele effecten van de film.

Force For Change (3:22): Helden komen voorbij in alle soorten en maten. Zie zelf hoe het Star Wars: Force for Change initiatief Star Wars-fans uit de gehele wereld samenbrengt en hoe zij de Force gebruiken om anderen te helpen.

Deleted Scenes
1. Finn And The Villager (0:31)
2. Jakku Message (0:47)
3. X-Wings Prepare For Lightspeed (0:22)
4. Kylo Searches The Falcon (0:50)
5. Snow Speeder Chase (0:48)
6. Finn Will Be Fine (0:23)

Voorlopig verschijnen alleen de eerder genoemde edities. Later in 2016 verschijnt Star Wars: The Force Awakens ook op een 3D Blu-ray uitgave. Hoogstwaarschijnlijk vindt dit plaats in aanloop op Rogue One: A Star Wars Story, te verschijnen in december 2016. Hieronder art-work voor de Nederlandse uitgaven van VII:

[/url]











In het buitenland lijkt de inhoud niet te verschillen. Zoals wel vaker verschijnen er wel andere - meer uitgedoste - hoezen. Er zouden limited-uitgaven verschijnen met iets meer bonusmateriaal.









En hieronder art work met daarop Kylo Ren (Adam Driver) en Rey (Daisy Ridley). Hun avontuur gaat verder in Episode VIII, welke verschijnt op 14 december 2017. Vervolgens ook nog een soort (Noord-Amerikaanse) poster voor de Blu-ray release, met daarop ook een nieuwe afbeelding van
Luke Skywalker, gespeeld door Mark Hamill.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/351f7cc.jpg]



NieuwsFilm

meest populair