Producenten tonen interesse in stripboekverfilming 'Oxymoron'

Producenten tonen interesse in stripboekverfilming 'Oxymoron'

Wat als een Joker-achtig typetje in Gotham herrie schopte, en er was geen Batman om hem tegen te houden?

Het succes van Deadpool en de positieve berichten omtrent de trailer van Suicide Squad hebben filmstudio's aan het denken gezet. De laatste tijd lezen we veel over films die mogelijk gemaakt zullen worden met een hogere kijkwijzer, waaronder de nieuwste Wolverine-film. Het maken van 16+ creaties blijkt misschien toch niet zo risicovol te zijn als gedacht.

De bovengenoemde titel van Warner Bros. speelt het daarnaast voor elkaar om een groep van individu's bijeen te verzamelen die geen superhelden zijn, maar juist het tegenovergestelde. Met die in het oog springende elementen zijn producenten op zoek naar iets nieuws om aan de wereld te tonen en vermoedelijk zal dat Oxymoron worden.

The Tracking Board meldt vroegtijdig, omdat de filmrechten van het stripboek nog niet verkocht zijn, dat men brood ziet in de 4-delige serie van ComixTribe. Deze stelt zichzelf de vraag: "Wat als de Joker een gelijksoortige stad zoals Gotham City bezocht en er geen Batman was om criminelen angst aan te jagen?"

De grappenmaker in dit verhaal heet Oxymoron. Hij is een psychopaat die een ongelofelijke hekel heeft aan contradicties, zoals politieagenten die corrupt zijn en criminelen die stelen om de minder fortuinlijken te helpen. De reeks, gemaakt door Tyler James en John Lees, ziet hoe een vrouwelijke rechercheur op deze zieke seriemoordenaar jaagt terwijl hij haar corrupte stad in nog meer chaos wikkelt door politici en andere machtsfactoren een kopje kleiner te maken.



NieuwsFilm

meest populair