Maand uitstel voor 'The Dark Tower'

Maand uitstel voor 'The Dark Tower'

Ook de release van Bad Boys 3 en Barbie is verschoven.

Sony heeft zijn releaseschema voor 2017 veranderd. De releasedata van The Dark Tower, Bad Boys 3 en Barbie zijn allemaal verschoven. Dat houdt voor de eerste twee films in dat we langer moeten wachten op de release. The Dark Tower is met een maand uitgesteld, van 13 januari naar 17 februari 2017. Dat geeft regisseur Nikolaj Arcel en hoofdrolspelers Idris Elba en Matthew McConaughey iets meer tijd voor het maken van de film.

Daarmee is The Dark Tower overigens verschoven naar de releasedatum van Bad Boys 3 en opent de film tegenover Maze Runner: The Death Cure. Bad Boys 3 is verder uitgesteld naar 2 juni 2017, waarmee die opent tegenover de komedie The House. Bad Boys 3 wordt geregisseerd door Joe Carnahan en zowel Will Smith als Martin Lawrence zouden terug keren.

Nu Bad Boys 3 uitkomt in juni, moet ook Barbie verschoven worden. Die is naar voren gehaald, in totaal drie weken en zal nu op 12 mei 2017 uitkomen in de bioscoop. Het is de enige film die tot nu toe gepland staat voor dat weekend, maar opent tussen Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Baywatch. Een regisseur is er nog niet voor Barbie.



NieuwsFilm

meest populair