Algemeen

Maand uitstel voor 'The Dark Tower'

Ook de release van Bad Boys 3 en Barbie is verschoven.

door Jim Pedd om 14:14 in Algemeen
Sony heeft zijn releaseschema voor 2017 veranderd. De releasedata van The Dark Tower, Bad Boys 3 en Barbie zijn allemaal verschoven. Dat houdt voor de eerste twee films in dat we langer moeten wachten op de release. The Dark Tower is met een maand uitgesteld, van 13 januari naar 17 februari 2017. Dat geeft regisseur Nikolaj Arcel en hoofdrolspelers Idris Elba en Matthew McConaughey iets meer tijd voor het maken van de film.

Daarmee is The Dark Tower overigens verschoven naar de releasedatum van Bad Boys 3 en opent de film tegenover Maze Runner: The Death Cure. Bad Boys 3 is verder uitgesteld naar 2 juni 2017, waarmee die opent tegenover de komedie The House. Bad Boys 3 wordt geregisseerd door Joe Carnahan en zowel Will Smith als Martin Lawrence zouden terug keren.

Nu Bad Boys 3 uitkomt in juni, moet ook Barbie verschoven worden. Die is naar voren gehaald, in totaal drie weken en zal nu op 12 mei 2017 uitkomen in de bioscoop. Het is de enige film die tot nu toe gepland staat voor dat weekend, maar opent tussen Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Baywatch. Een regisseur is er nog niet voor Barbie.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik vraag me af hoeveel Dark Tower films er nu precies komen als men begint met boek 3. Daar is nog niks over bekend, volgens mij. Ze kunnen de eerste twee boeken niet zomaar negeren, het verhaal wordt alleen op een andere manier verteld, vermoed ik. En gaat de tv-serie ook nog door die tussen de films zou verschijnen...

Jim

Avatar

Spider-fan "Ik vraag me af hoeveel Dark Tower films er nu precies komen als men begint met boek 3. Daar is nog niks over bekend, volgens mij. Ze kunnen de eerste twee boeken niet zomaar negeren, het verhaal wordt alleen op een andere manier verteld, vermoed ik. En gaat de tv-serie ook nog door die tussen de films zou verschijnen..."

Als ze de oorspronkelijke plannen uitvoeren komen er drie films en drie miniseries.

Spider-fan

Avatar

Jim "Als ze de oorspronkelijke plannen uitvoeren komen er drie films en drie miniseries."


Bedankt. Dat klinkt commercieel wel haalbaar. De boeken zijn redelijk populair (zoals alles van King), maar zoveel films als Harry Potter lijkt onwaarschijnlijk.

M0vieFreak

Avatar

Is wel begrijpelijk dat ze een aantal maanden zijn uitgesteld gezien ze nog niet bezig zijn met de opnames. Gelukkig zijn ze niet een jaar ofzo uitgesteld.

Spider-fan

Avatar

Ik vraag me trouwens erg af hoe getrouw het gaat worden. Gezien men al een acteur neemt die qua uiterlijk niet op Roland lijkt en bij boek 3 begint (wat vreemd is, want in de eerste boeken komen de hoofdrolspelers bij elkaar) zou het best eens heel erg kunnen afwijken.

Ik ben beniewd of Oy er ook in zit. Dit was een fantasie-diertje dat als een soort huisdier meetrok met het gezelschap. Dit zal waarschijnlijk met animatie gedaan worden. Ik hoop niet dat men al dit soort dingen eruit gaat halen en dat het dicht bij het origineel blijft.

NieuwsFilm