Tom Hiddleston ziet rol van James Bond wel zitten

Tom Hiddleston ziet rol van James Bond wel zitten

De acteur wordt genoemd als één van de mogelijke opvolgers van Daniel Craig.

Tom Hiddleston (Thor, The Avengers) ziet de rol van James Bond wel zitten. De acteur heeft in een interview laten weten dat hij het een "geweldige kans" zou vinden.

De Britse acteur, die momenteel te zien is in de BBC-serie 'The Night Manager', wordt genoemd als één van de mogelijke opvolgers van Daniel Craig. In een interview met de Sunday Times omschreef Tom zichzelf als een "groot fan" van de James Bond-films. "Ik houd gewoon ontzettend van het thema, de stijlfiguren en de mythologie. Ik hou van het hele concept," aldus de 35-jarige acteur. "Als het ooit op mijn pad komt, zou dat een geweldige kans zijn."

Daarnaast vertelde hij zich bewust te zijn van de "fysieke uitdagingen" die bij de rol van 007 komen kijken. "Ik zou het zeker niet licht opnemen." Tijdens de voorbereidingen voor zijn rol in 'Kong: Skull Island' heeft hij ook al aan een zwaar fitnessprogramma met ex-militairen deelgenomen.

Het is nog steeds niet bekend gemaakt tot wanneer Daniel Craig de rol van de geheim agent blijft spelen, maar over mogelijke opvolgers wordt nog altijd gespeculeerd. Volgens de berichten zou Craig nog voor één film in de boeken staan.

NieuwsFilm

meest populair