James Gunn teast 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn teast 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Zie we daar baby Groot?

Regelmatig logt regisseur James Gunn in op zijn Facebook-account om een update te geven over waar hij mee bezig is. In zijn meest recente post zoomde hij in op zijn werkwijze tijdens de huidige opnames van Guardians Of The Galaxy Vol.2. Ook teaste hij kort iets over de Marvel-film.

"Eerder heb ik gezegd hoe ik elk shot voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 teken voordat ik de opname verricht. Ik verspreid hele scènes door mijn werkkamer of over de muren, soms honderden shots. Het geeft mij een idee hoe de scène zich zal ontwikkelen. Wat werkt, wat nog zwak is en zelfs wat komisch werkt. Voor de gehele film heb ik duizenden van deze tekeningen gemaakt. Veel daarvan zijn slordig en het is vaak onmogelijk voor anderen deze te ontcijferen. Sommige worden door storyboard-tekenaars omgezet. Sommige gaan direct naar het team pre-visualisatie om er geanimeerde storyboards van te maken. Andere blijven alleen bestaan in hun primitieve vorm."

De regisseur van Guardians of the Galaxy uit 2014 laat weten dat de fans nieuwsgierig zijn naar de tekeningen: "Velen vroegen of ze de tekeningen konden zien, dus ik start met het plaatsen van de thumbnails van wat we ook hebben opgenomen die dag voor #‎GotGVol2. Ik ga deze niet uitleggen, en zoals ik zei zijn ze slordig. Maar misschien kun je de thumbnail koppelen aan een scène als de film eenmaal is verschenen."

Gunn schreef dat hij iedere woensdag een nieuwe tekening zal plaatsen. Hieronder de eerste sketch voor een fragment uit de Marvel Cinematic Universe-film die op 27 april 2017 in de Nederlandse bioscoop moet verschijnen. Zien we hieronder de kleine Groot?



NieuwsFilm

meest populair