'Lights Out'-regisseur in gesprek voor 'Annabelle 2'

New Line Cinema wil de enge pop terugbrengen om mensen de stuipen op het lijf te jagen.

Het succes van de James Wan-horrorfilm The Conjuring bracht een spin-off voort in de vorm van Annabelle. Ook deze horrorfilm zegevierde aan de kassa door met een budget van 6-7 miljoen dollar een bedrag van 256 miljoen dollar binnen te slepen. Toegegeven, de film zelf is niet door iedereen even goed gevonden, maar dat deert New Line Cinema niet. Zij hebben aangegeven graag een vervolg te zien, Annabelle 2, en scenarist Gary Dauberman die het origineel schreef is weer aan het schrijven gezet. Bloody Disgusting bericht nu dat er ook eindelijk een regisseur in het vizier is, nadat John R. Leonetti afzag van een sequel.

Momenteel vinden er gesprekken plaats tussen New Line Cinema en David F. Sandberg. Laatstgenoemde heeft voor de filmstudio Lights Out gemaakt en de samenwerking zal bevallen zijn. De horrorfilm - over een jongetje en zijn vervreemde zus (Teresa Palmer) die met een kwaadaardige entiteit te maken krijgen en alleen maar verschijnt wanneer het licht uit is - komt juli dit jaar uit in de Verenigde Staten wegens goede berichten, in tegenstelling tot Annabelle 2 die ergens anno 2017 uit moet komen.

De eerste film over de bezeten pop legt uit hoe leden van een demonische sekte een duivels schepsel oproepen en deze vervolgens in de pop plaatsen. Daaropvolgend krijgen John Form en zijn zwangere vrouw Mia met allerlei dingen te maken die verre van gezellig zijn. Voor de liefhebbers hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair