Actievolle trailer 'The Legend of Tarzan'

Actievolle trailer 'The Legend of Tarzan'

En we zien een gehavende Tarzan op een nieuwe poster.

Er zijn een nieuwe poster en trailer vrijgegeven voor The Legend of Tarzan van regisseur David Yates. De trailer laat ons zien dat de verfilming van het werk van Edgar Rice Burroughs geen volledig vervolg wordt, maar ook het oorsprongsverhaal van Tarzan vertelt. ”We zullen het nooit overleven,” vertelde de vader van Tarzan namelijk. We zien hoe hij samen met zijn vrouw een huisje hoog in een boom heeft, maar omringd wordt door gorilla’s. ”Vandaag begroef ik mijn vrouw. Nu vrees ik voor mijn kind.” Vervolgens wordt hij aangevallen en – zo ziet het eruit – gedood. Tarzan (Alexander Skarsgård) wordt vervolgens opgevoed door de gorilla’s, om uiteindelijk in de mensenwereld terecht te komen.

Lang duurt dat feestje niet, want Captain Leon Rom (Christoph Waltz) heeft het op hem voorzien. Als The Legend of Tarzan begint, is Tarzan tot een legende verworden. Het is al jaren geleden dat hij de jungle verlaten heeft en naar Europa vertrokken is. Daar woont hij nu onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke, samen met zijn geliefde echtgenote Jane (Margot Robbie). Op een dag wordt hij echter gevraagd om in Congo te dienen als handelsgezant van het parlement. Hij besluit op het verzoek in te gaan, maar blijkt al snel niet meer dan een pion in een duivels spel van de Belg Leon Rom te zijn. Dat laat Tarzan niet zomaar over zich heen gaan en dan breekt de hel los…



De film kostte zo’n 180 miljoen dollar om te maken, en gaat op 16 juli in première. Later dit jaar volgt nog een film van regisseur David Yates: Fantastic Beasts and Where to Find Them.



NieuwsFilm

meest populair