Video

Actievolle trailer 'The Legend of Tarzan'

En we zien een gehavende Tarzan op een nieuwe poster.

door Jim Pedd om 14:44 in Video
Er zijn een nieuwe poster en trailer vrijgegeven voor The Legend of Tarzan van regisseur David Yates. De trailer laat ons zien dat de verfilming van het werk van Edgar Rice Burroughs geen volledig vervolg wordt, maar ook het oorsprongsverhaal van Tarzan vertelt. ”We zullen het nooit overleven,” vertelde de vader van Tarzan namelijk. We zien hoe hij samen met zijn vrouw een huisje hoog in een boom heeft, maar omringd wordt door gorilla’s. ”Vandaag begroef ik mijn vrouw. Nu vrees ik voor mijn kind.” Vervolgens wordt hij aangevallen en – zo ziet het eruit – gedood. Tarzan (Alexander Skarsgård) wordt vervolgens opgevoed door de gorilla’s, om uiteindelijk in de mensenwereld terecht te komen.

Lang duurt dat feestje niet, want Captain Leon Rom (Christoph Waltz) heeft het op hem voorzien. Als The Legend of Tarzan begint, is Tarzan tot een legende verworden. Het is al jaren geleden dat hij de jungle verlaten heeft en naar Europa vertrokken is. Daar woont hij nu onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke, samen met zijn geliefde echtgenote Jane (Margot Robbie). Op een dag wordt hij echter gevraagd om in Congo te dienen als handelsgezant van het parlement. Hij besluit op het verzoek in te gaan, maar blijkt al snel niet meer dan een pion in een duivels spel van de Belg Leon Rom te zijn. Dat laat Tarzan niet zomaar over zich heen gaan en dan breekt de hel los…De film kostte zo’n 180 miljoen dollar om te maken, en gaat op 16 juli in première. Later dit jaar volgt nog een film van regisseur David Yates: Fantastic Beasts and Where to Find Them.
15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prisoner627

Avatar

De CGI is niet echt overtuigend.
En het verhaal...

We zullen zien.

gotrunks

Avatar

Prisoner627 "De CGI is niet echt overtuigend.
En het verhaal...

We zullen zien."

Ben het eens met jouw ik denk zelf dat Jungle book beter wordt

MenacE

Avatar

Het is tegenwoordig normaal dat alles "over the top" moet zijn. En dat is nou juist het jammere van deze trailer.

geertvdheide

Avatar

Mwoa, voor een avonturenfilmpje komt dit nog helemaal niet zo slecht binnen eigenlijk. Ik vind het er wel vermakelijk uitzien, de cast is goed en de regisseur is ook prima. Dit kan eindigen in matigheid, of het kan enorm meevallen, maar echt een gruwelijk slechte film verwacht ik niet.

benjamin

Avatar

Heb een voorgevoel dat dit wel eens een flopje kan worden. Persoonlijk vind ik het er ook nogal doorsnee uitzien en niet direct een must-see.

M0vieFreak

Avatar

Ik vind het goed uitzien. Smiley face Ze hebben genoeg tijd om de cgi te verbetern. Denk dat het een goede film zal worden.

Secret1994goesFilm

Avatar

De eerste trailer overtuigde me al...
Enkel vind ik , in deze trailer nog steeds, dat Tarzans lichaam er soms zelf iets te cgi uitziet :S ...
De scene met die bizons (?) die dat huisje naar de knoppen helpen vind ik er een beetje over...

YOLO

Avatar

MenacE "Het is tegenwoordig normaal dat alles "over the top" moet zijn. "
En ook nog eens verhalen die eens bekend zijn.

DucoZ

Avatar

Ik vind het jammer dat ze voor David Yates zijn gegaan. Blijkbaar door het succes van de laatste 4 Potter films, terwijl David Yates in mijn ogen de slechtste 4 Potter films heeft gemaakt en dat de Harry Potter franchise zichzelf heeft groot gemaakt en Yates daar niets goeds aan bij heeft gedragen.

Als Yates zijn stijl iets uitstraal, dan is dat centjes verdienen. Aan het verhaal en acteerprestaties wordt altijd weinig aandacht geschonken, de focus ligt altijd op cgi en dat is nou juist waar ik geen fan van ben.

benjamin

Avatar

DucoZ "Als Yates zijn stijl iets uitstraal, dan is dat centjes verdienen. Aan het verhaal en acteerprestaties wordt altijd weinig aandacht geschonken, de focus ligt altijd op cgi"
Dat vind ik zachtjes gezegd toch twijfelachtig voor die Potterfilms, maar al helemaal een vreemde visie op State Of Play.

ISIM

Avatar

Dit ziet er veedomd goed uit. Echt bioscoopwaardig. Men maakt zich druk om het feit dat hij ripped is haha.
CGI is weer matig, je leest ook altijd hetzelfde hierzo.

Naar mijn mening ziet het er ook beter uit dan Jungle Book.

Ik ben overtuigd.

ISIM

Avatar

ridjieddo "Mooi toch? Niet iedereen hoeft jouw mening te delen."


????, heb ik dat dan ergens gezegd?? :N:N:N

Deweb

Avatar

Dit kan wel eens aardige, ouderwetse (maar daardoor nog niet per definitie slecht) avonturenfilm worden. Of dat echter ook zo zal uitpakken..we zullen zien. Het kan namelijk nog zo zijn dat men teveel tracht dat ouderwetse te bereiken.

NieuwsFilm

meest populair