Dylan O'Brien in ziekenhuis na ongeluk op de 'Maze Runner'-set

Dylan O'Brien in ziekenhuis na ongeluk op de 'Maze Runner'-set

Er zijn botbreuken in het spel, maar niets levensbedreigends.

Maze Runner-ster Dylan O'Brien is gisteren met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat er een ongeluk plaatsvond op de set van The Death Cure, het derde en laatste deel van de filmreeks. Momenteel is het nog onbekend wat er precies gebeurd is. TMZ meldt dat het te maken heeft met een auto die de Teen Wolf-acteur onderschepte, volgens Deadline is O'Brien van een decorstuk gevallen dat op een trein lijkt. Zijn gezicht ving de klap op.

Op grond van hun website heeft de 24-jarige zijn jukbeen of oogkas beschadigd. Het ongeval gebeurde in Canada, waar de productie begin deze week van start is gegaan. Welke scène uit het boek gefilmd werd is onbekend. O'Brien werd daaropvolgend naar een ziekenhuis in Brits-Columbia gebracht. De woordvoerder van de Internship-acteur liet weten dat het allemaal in orde komt.

Ook 20th Century Fox onthulde het ongeluk in een uitspraak. Ze lieten weten dat de productie onmiddellijk op pauze gezet is terwijl O'Brien van zijn letsels herstelt. "Onze gedachten gaan uit naar Dylan, we hopen op een volledige en spoedige genezing." Voorlopig heeft de filmstudio vertrouwen in dat laatste, er is namelijk nog niet gezegd dat ze de releasedatum van de film zullen verschuiven. Deze staat vooralsnog op 16 februari 2017.

Het tweede vervolg wordt wederom door Wes Ball geregisseerd. Naast O'Brien zien we terug in de cast: Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster en Ki Hong Lee. Rosa Salazar, Giancarlo Esposito, Barry Pepper en Aidan Gillen zijn ook weer van de partij.

NieuwsFilm

meest populair