Mogelijk andere titel voor 'Justice League'-films

Mogelijk andere titel voor 'Justice League'-films

En Zack Snyder vertelt verder over de film.

Nog maar een paar dagen en dan gaat DC’s Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Het is de start van het filmuniversum van DC Comics, en regisseur Zack Snyder werkt alvast aan de Justice League-vervolgen. In een interview met Collider ging hij in op de productie.

”Op dit moment is de werktitel Justice League,” vertelde hij. ”Ik zit nu in de fase dat ik logo’s teken en mogelijke versies van de titel. Ik probeer uit te vogelen wat het betekent, wat de Justice League is, visueel, dus we zullen zien of de naam ook verandert met de visuele representatie daarvan.”

Op dit moment zijn er twee eenvoudige titels: Justice League: Part One en Part Two Snyder doelt er vermoedelijk op dat er dan misschien nieuwe subtitels komen. Verder vindt de regisseur de tijd die hij heeft om de films te maken niet lang. ”Het schema is kort, het is niet zo land, maar goed. We hebben een efficiënte machine in Engeland, omdat we een grote set hebben voor Gotham en metropolis. Het is makkelijker om te filmen daar dan wanneer je bijvoorbeeld straten moet afsluiten.”

De eerste Justice League-film gaat op 16 november 2017 in première. De opnames beginnen volgende maand al.



NieuwsFilm

meest populair