'Green Lantern Corps' vindt in Tyrese Gibson mogelijk de eerste Green Lantern

'Green Lantern Corps' vindt in Tyrese Gibson mogelijk de eerste Green Lantern

In 2020 moet Green Lantern uit 2010 goed gemaakt worden.

In Batman v Superman: Dawn of Justice wordt er volop verwezen naar wat we komende jaren kunnen verwachten. Tot en met 2020 staan er namelijk nog minimaal tien films gepland in het DC Extended Universe. Eén van de personages die tot op heden nog niet gecast is, is de nieuwe Green Lantern. Het lijkt erop dat Warner Bros. in ieder geval één kandidaat op zijn lijstje heeft staan.

In gesprek met Larry King tijdens Larry King Now liet Tyrese Gibson (Fast & Furious) weten dat hij een gesprek heeft gehad met Warner Bros. De acteur liet eerder openlijk weten graag de rol op zich te nemen. "Weet je, er zijn andere acteurs geweest die zich zelf afbeeldden als een superheld en de rol kregen. Dus ik was zo van: niet geschoten is altijd mis."

Vervolgens vraagt Larry King of hij regisseur Zack Snyder al heeft gesproken. Gibson reageert ontkennend, maar geeft wel aan dat hij een ontmoeting heeft gehad met Warner Bros. en dat hij een kans krijgt op de rol.

De vraag is echter welke Green Lantern Gibson zou gaan spelen. De enige donkere Green Lantern in de comics is volgens Cinemablend John Stewart, maar het kan nog alle kanten op. In Green Lantern Corps (19 juni 2020) zien we namelijk meerdere hoofdrolspelers als Green Lantern. In de eerdere flop Green Lantern uit 2010 waren ook al de nodige Green Lanterns te zien, al had toen Ryan Reynolds een duidelijke hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair