Titel en plot voor vervolg 'Kingsman: The Secret Service'

Titel en plot voor vervolg 'Kingsman: The Secret Service'

Inclusief concept art voor de grootsere tweede Kingsman.

Afgelopen jaar was Kingsman: The Secret Service een zoveelste succes voor Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class). Tegenover Empire Magazine heeft de filmmaker de titel en het plot onthuld voor het reeds aangekondigde vervolg.

De titel wordt Kingsman: The Golden Circle en in de film vertrekken Eggsy (Taron Egerton) en Merlin (Mark Strong) naar de States als bij een aanslag het hoofdkwartier van de Kingsman wordt verwoest. De Amerikaanse tak van de Kingsman heet Statesman en wordt geleid door een opschepperige en scherpe cowboy Jack, en Halle Berry's Ginger.

Regisseur Vaughn over het vervolg: "Ik wist niet zeker of ik deze wilde regisseren. Ik was onzeker over de slechterik. Spionagefilms zijn zo goed als hun villains. Op een ochtend werd ik wakker en wist gelijk hoe het verhaal moest gaan, met een nieuwe slechterik in het plot." Ook zegt Vaughn dat hij niet van plan is om de kerk-scène te herhalen. Hij heeft veel andere zaken in petto, waaronder een ski-scène, een vechtpartij in een bar, robothonden, een eenarmige handlanger en helden die aangevallen worden door "een enorme f *** ing frankfurter".

Ook heeft Empire concept-art mogen plaatsen. Op onderstaande beelden zie je het verwoeste Kingsman hoofdkwartier, het Statesman hoofdkwartier - de Amerikaanse variant - en Poppyland, de geheime schuilplaats van de slechterik Poppy, een rol van Julianne Moore (Still Alice). En als laatste een watertaxi! Vanaf 16 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop.









NieuwsFilm

meest populair