Nieuwe trailer 'Suicide Squad'

Nieuwe trailer 'Suicide Squad'

Plus een nieuwe indruk op Killer Croc.

Nu Batman v Superman: Dawn of Justice het DC Extended Universe heeft afgetrapt is het voor de liefhebber uitkijken naar Suicide Squad, een film rond befaamde schurken i.p.v. de bekendste superhelden van de wereld. Hieronder een nieuwe/alternatieve trailer, met vooral in het slot nieuwe beelden.

In de film van regisseur David Ayer (Fury, Bright) zien we rollen van onder meer Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Jared Leto (Joker), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Karen Fukuhara (Katana), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) en zelfs Ben Affleck (Batman). In de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen draait Suicide Squad vanaf 4 augustus.



In Suicide Squad zoekt de overheid een team van de meest levensgevaarlijke mensen op aarde. Ze komen op het idee om een aantal superschurken die opgesloten zitten in de gevangenis, een missie te laten uitvoeren in ruil voor strafvermindering. Zonder angst en besef hoe gevaarlijk de opdracht is, worden ze ergens naar toegestuurd waarbij de kans vrijwel groot is dat ze het niet meer kunnen na vertellen. Vol strijdlust gaan ze de wereld redden. Met het uitvoeren van deze opdracht zullen ze de ergste helden ooit worden.

Hieronder ook twee nieuwe beelden, met daarop onder meer Adewale Akinnuoye-Agbaje's Killer Croc:





NieuwsFilm

meest populair