Bizarre verwijderde scène 'Batman v Superman: Dawn of Justice' toont grootse gevaren

Bizarre verwijderde scène 'Batman v Superman: Dawn of Justice' toont grootse gevaren

Plus verschijningsdatum & details over de R-rated Blu-Ray uitgave.

De superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice draait nog geen week in de wereldwijde bioscopen en Warner Bros. heeft al een eerste verwijderde scène onthuld. Deze heeft de titel 'Communion' gekregen en moet zo mogelijk wat meer duidelijkheid geven over Lex Luthors bedoelingen. En ja, ook nu weer spoilers, dus ben gewaarschuwd.

In de clip zien we hoe Jesse Eisenbergs personage in General Zods ruimteschip - a.k.a. “the goo ship” - contact legt met een buitenaardse. Volgens Collider zou het mogelijk gaan om Steppenwolf, de oom van - jawel - Darkseid, ongetwijfeld te zien in de Justice League-tweeluik. Hij zou enkele Mother Boxes vasthebben. In de snelle clip rond Ray Fishers Cyborg is ook zo'n Mother Box te zien.

Deze clip zou wat meer helderheid kunnen geven met betrekking tot Luthors uitspraak dat 'ze eraan komen', aangezien 'de klokken zijn geluid.' Dit zei Luthor richting het einde van de veelbesproken superheldenfilm van Zack Snyder. De clip:



De verwijderde scène maakt ongetwijfeld deel uit van de Ultimate Edition die later dit jaar verschijnt, om exact te zijn op 16 juli. Deze uitgave zal een R-rated director's cut bevatten, met 30 minuten aan extra beeldmateriaal. Tegenover Collider zei Snyder het volgende over de uitgave:



Voor het midden juli is, draait de conformatie tussen Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) nog wel even in de bioscoopzalen. De wisselend ontvangen superheldenfilm haalde wereldwijd zo'n $420 miljoen op tot en met het eerste weekend en ontving 3,5 ster van FilmTotaal recensent Jan Roselaar.

NieuwsFilm

meest populair