Disney vindt schrijfster voor kerstkomedie 'Dashing Through the Snow'

Disney vindt schrijfster voor kerstkomedie 'Dashing Through the Snow'

Over een agent, zijn zoon en een te gekke Kerstavond.

Filmstudio Walt Disney Pictures is al helemaal in de kerststemming. Toegegeven, het is daar nogal vroeg voor, maar als ze dit jaar weer een gezellige Kerstfilm willen afleveren moeten er voorbereidingen gemaakt worden. En dat hebben ze gedaan door scenariste Paula Pell aan te nemen met de taak het script te schrijven voor de komedie Dashing Through the Snow, een verhaal dat al eerder onder handen genomen is door Scott Rosenberg (Con Air), Alessandro Tanaka en Brian Gatewood (The Sitter).

Dashing Through the Snow volgt een gescheiden politieagent uit New York die op Kerstavond diens tijd met z'n zoon mag spenderen. In plaats van dat hun avond traditioneel verloopt, besluit de agent zijn vlees en bloed mee te nemen wanneer hij op patrouille gaat.

Paula Pell heeft veel schrijfwerk verricht voor Saturday Night Live. Ook heeft ze de Tina Fey/Amy Poehler-film Sisters gepend. Veel details zijn er nog niet, het project is kersvers. Het is enkel bekend dat Smart Entertainment (Ted, The Boy Next Door) optreedt als producent.



NieuwsFilm

meest populair