Cate Blanchett bevestigt rol 'Thor: Ragnarok'

Cate Blanchett bevestigt rol 'Thor: Ragnarok'

Waarschijnlijk als het personage Hela.

Ondanks dat haar naam al menigmaal met de Marvel-film in verband werd gebracht, heeft Marvel Studios nooit bevestigd dat tweevoudig Oscarwinnares Cate Blanchett (The Lord of the Rings, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) een rol zou gaan spelen in de superheldenfilm Thor: Ragnarok. Nu heeft ze dat zelf maar gedaan.

Tijdens interviews met onder meer SK-II laat de actrice weten dat ze te zien zal zijn in de film: "De rol in Thor: Ragnarok viel compleet uit de lucht." en "Ik ben er super opgewonden over. Ik heb slechts een paar keer in een actiefilm gespeeld, dus dit voelt als... een vertrek is een te sterk woord, maar het is zeker een verandering voor me. Ik zie er naar uit om fit te worden en lycra aan te trekken." Skip naar 6.15 minuten:



In Ragnarok sluit Blanchett vermoedelijk als het personage Hela aan bij bekende personages als Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Hulk, Tom Hiddlestons Loki en Jaimie Alexanders Lady Sif. In de film wordt onder meer het Planet Hulk-verhaal uit de doeken gedaan en vermoedelijk wordt Josh Brolins Thanos steviger geïntroduceerd. De eerste film na Ragnarok is Black Panther en deze zal waarschijnlijk niet in de ruimte afspelen. Niet veel later verschijnt Avengers: Infinity War – Part 1.

De film van Taika Waititi moet begin november 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair