Tom Hiddleston nog één keer als Loki te zien

Tom Hiddleston nog één keer als Loki te zien

Thor: Ragnarok is zijn laatste.

Tom Hiddlestons Loki is nog altijd één van de best ontwikkelde schurken van Marvels filmuniversum. Maar aan zijn tijd in de fictieve wereld lijkt een einde te komen. De acteur vertelde in een interview met The Daily Beast dat Thor: Ragnarok waarschijnlijk zijn laatste keer wordt als Loki.

”Thor 3 zal erg cool zijn omdat ik het al vier jaar niet meer gedaan heb. Ik vind het geweldig om met Chris [Hemsworth] te werken. Dit wordt mijn laatste keer,” vertelde Hiddleston. Toen hem gevraagd werd of hij dan niet te zien zou zijn in Avengers: Infinity War vertelde hij het niet helemaal zeker te weten. ”Ik weet het eerlijk gezegd niet! Ze hebben het nog niet helemaal uitgewerkt. Ze verzinnen het terwijl ze eraan werken.”

Kortom: voor zover de acteur weet is Ragnarok zijn laatste keer als Loki, maar als hij gevraagd wordt voor Infinity War, zou hij wel eens terug kunnen keren. De film gaat op 2 november 2017 in première en heeft naast rollen voor Hiddleston en Chris Hemsworth ook een rolletje voor Mark Ruffalo’s Bruce Banner.

NieuwsFilm

meest populair