Eerste plotdetails 'Kong: Skull Island'

Eerste plotdetails 'Kong: Skull Island'

Het wordt een periodefilm.

Over een jaar keert een van de (letterlijk) grootste personages uit de geschiedenis van de cinema terug. Maart 2017 brengt ons Kong: Skull Island, een reboot van de franchise rond King Kong en het tweede deel van een gedeeld universum van Godzilla en King Kong. Tom Hiddleston speelt een rol in de film en mocht tegenover Entertainment Weekly vertellen over het verhaal.

”Jordan Vogt-Roberts, die het regisseerde, had een buitengewoon idee. Ik wil niet teveel vertellen omdat ik wil dat mensen de trailer zien en denken ‘oh, okay’, maar het is een complete herziening van de mythologie. Het volgt in essentie een groep uiteenlopende reizigers en ontdekkingsreizigers en soldaten die naar een onontdekt eiland in de Grote Oceaan reizen. En het speelt zich af in een tijdsperiode waarin er ook echt nog niet ontdekte plekken op aarde waren. Wat ze op het eiland vinden is verrassend en elk personage heeft een eigen reactie daarop. Het wordt spectaculair en episch, maar het menselijk drama is ook interessant.”

De film, waarin ook Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Toby Kebbell en John C. Reilly rollen spelen, gaat op 9 maart 2017 in première. Een jaar later volgt Godzilla 2 en in 2020 ontmoeten de twee elkaar in Godzilla vs. Kong.



NieuwsFilm

meest populair