Meer grappen in 'Suicide Squad' door heropnames

Meer grappen in 'Suicide Squad' door heropnames

Alles om de franchise weer een betere naam te geven.

De kritiek op Batman v Superman: Dawn of Justice is dat de film te serieus is. De trailers van Suicide Squad laten een heel andere DC-film zien, met veel humor. Maar naar het schijnt is Warner Bros. op dit moment bezig met heropnames voor de film. Dat komt omdat volgens de laatste geruchten alle humor in de film in de trailer te zien was.

Om meer humor en lichtheid naar de film te brengen, zouden er op dit moment onder leiding van David Ayer uitgebreide heropnames plaatsvinden. Het is niet ongebruikelijk dat blockbusters enkele scènes opnieuw opnemen, of wat dingen toevoegen. Maar dit zouden heropnames ter waarde van meer dan tien miljoen dollar zijn, om ”leuke personagemomenten en interacties” toe te voegen.

Batman v Superman mag financieel wel een succes zijn tot nu toe, met een opbrengst van meer dan 500 miljoen dollar wereldwijd, er hangt nu ineens veel meer af van Suicide Squad. Als die film ook niet bevalt bij het publiek, zou dat wel eens kunnen betekenen dat de franchise veel minder publiek trekt dan Warner Bros. hoopt.

Daarom zou Warner nu dus meer humor toe proberen te voegen aan de film. Die gaat op 4 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair