Komt er een tweede 'Man of Steel'?

Komt er een tweede 'Man of Steel'?

En wil jij de Extended Cut van 'Batman v Superman' in de bioscoop zien? Zo ja, teken de petitie.

In gesprek met IGN hebben Zack Snyder en Henry Cavill zich uitgelaten over de kans op een tweede losstaande Superman-film in het DC Extended Universe. In 2013 verscheen al Man of Steel, zeg maar de prequel op Batman v Superman: Dawn of Justice.

Man of Steel-regisseur Zack Snyder: "Ik denk dat als we een goed script zouden hebben, dan zou een losstaande Superman-film geweldig zijn. De reden waarom we geen losstaande Superman-film hebben aangekondigd is om enkele gebeurtenissen uit Batman v Superman te ondersteunen."

En wat zegt Henry Cavill (Superman) over nog tweede Man of Steel-avontuur? "Ik denk dat het afhangt van het succes van deze film. Als dit goed afloopt, dan kunnen we waarschijnlijk in overleg met Warner Bros. voor een losse Superman-film. Al hebben zij hun plannen al bepaald met de Justice League's en verschillende andere films. Het zal dan vooral op tijd neerkomen. Het is wel iets dat ik erg graag zou willen doen."

DCEU producent Charles Roven meldt dat er op dit moment al gesprekken plaatsvinden over de vraag of een nieuwe Man of Steel-film logisch zou zijn. "We zijn daar nu mee bezig. We zijn nu echter ook druk met de films die we wel hebben gepland."

Ondertussen is er ook een petitie gestart om Batman v Superman: Dawn of Justice in de R-rated Extended Cut-versie op het witte doek te krijgen. In een week tijd hebben ruim 5.500 mensen de petitie getekend. Warner Bros. heeft nog niet gereageerd op de wens, maar wie weet! Mocht het niet gebeuren (in Nederland), dan moeten we wachten tot om en nabij 16 juli, want dan verschijnt de uitgebreide Blu-ray versie.



NieuwsFilm

meest populair