Eerste reacties 'Captain America: Civil War' online!

Veel vergelijkingen met Batman v Superman; hoe bevallen Spider-Man en Black Panther?

Over een kleine drie weken draait Anthony en Joe Russo's Captain America: Civil War in de Nederlandse bioscoopzalen. De film is ondertussen al aan critici (en fans) vertoond via vroege persvoorstellingen. Op Twitter verschenen iets wat wisselende, maar vooral positieve reacties zonder spoilers!

Laten we starten met de vele pluspunten. De nieuwe personages Black Panther (Chadwick Boseman) en vooral Spider-Man (Tom Holland) worden geprezen. Ook Ant-Man (Paul Rudd) zou indruk maken. Als te verwachten wordt de Marvel-superheldenfilm gezien als een humoristische film, met veel emoties maar ook onverwachte wendingen. Ook zou het de duisterste MCU-film tot op heden zijn. Ook het voornaamste gevecht op het vliegveld krijgt veel steun. We zouden van die scène nog maar 1% te zien hebben gekregen via de trailer.

Wat minder is dat het verhaal wat gebreken zou vertonen en ergens ook in de valkuil zou stappen van Batman v Superman: Dawn of Justice. Er gebeurt namelijk zeer veel in de superheldenfilm welke overigens wel beter zou zijn dan Avengers: Age of Ultron, maar minder samenhangend is dan The Winter Soldier. Ook wordt aangegeven dat we opnieuw een wat matige Marvel slechterik kunnen verwachten.

Hieronder een greep uit de reacties van de critici, op Twitter. Vanaf 28 april in de Nederlandse filmtheaters.




















NieuwsFilm

meest populair