Teaserposter 'Kingsman 2' hint naar terugkeer “Galahad”

Teaserposter 'Kingsman 2' hint naar terugkeer “Galahad”

Taron Egerton deelt onthullende poster voor 'Kingsman: The Golden Circle'

Het mag ondertussen bekend zijn dat in Kingsman: The Secret Service (2014) een van de belangrijkste personages op een vrij brute wijze aan zijn einde komt. Onderstaande teaserposter lijkt de eerdere geruchten te bevestigen dat we dit personage wel terug gaan zien in het vervolg, Kingsman: The Golden Circle.

We hebben het uiteraard over Colin Firths personage Harry "Galahad" Hart. Deze Kingsman wordt namelijk bruut door zijn hoofd geschoten door de slechterik Valentine, gespeeld door Samuel L. Jackson. Op onderstaand affiche, gespreid door Taron Egerton, wordt zijn terugkeer dan toch aangekondigd:





In de nieuwe Kingsman reizen Eggsy (Egerton) en Merlin (Mark Strong) naar de Verenigde Staten. Bij een aanslag is het Britse hoofdkwartier van de Kingsman namelijk met de grond gelijk gemaakt. De Amerikaanse Kingsman, die onder de naam Statesman gaan, staat onder leiding van de opschepperige en scherpzinnige cowboy Jack en Halle Berry's Ginger. De slechterik in de actiekomedie is Poppy, gespeeld Julianne Moore.

Hieronder de bewuste scène waarin Firths Harry Hart wordt omgelegd, nadat hij net zelf de nodige kerkgangers heeft vermoord. Vanaf 16 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair