Hilarisch ongemak in eerste trailer 'David Brent: Life on the Road'

Hilarisch ongemak in eerste trailer 'David Brent: Life on the Road'

Ricky Gervais keert terug als het briljante 'The Office'-personage, die in deze film wil doorbreken als singer-songwriter.

Liefhebbers van de originele Britse variant van The Office hebben iets om naar uit te kijken, want het hilarische hoofdpersonage van die serie krijgt z'n eigen film. In David Brent: Life on the Road keert Ricky Gervais terug als David Brent, de intens ongemakkelijke voormalig manager van de Wernham Hogg Paper Company. Inmiddels jaagt hij zijn droom na en zet hij alles op alles om door te breken als singer-songwriter. Bekijk hieronder de eerste trailer.

We zien wat Brent allemaal heeft uitgespookt in de vijftien jaar sinds zijn vertrek bij Wernham Hogg. Mensen die de YouTube-reeks Learn Guitar With David Brent hebben gezien, weten dat hij een rockster probeert te worden. Totdat dit gebeurt, zit Brent vast aan een saaie baan bij een schoonmaakmiddelbedrijf. In de hoop een platendeal af te dwingen begint hij een band met muzikanten die enkel zijn geld aannemen en niets om zijn droom geven. Ondanks de vele tegenslagen weigert David zijn droom op te geven.

David Brent: Life On The Road, geregisseerd door Gervais zelf, komt bij de Britten uit op 19 augustus.




NieuwsFilm

meest populair