Algemeen

David Ayer reageert op 'Suicide Squad'-geruchten

Ook de regisseur van de DC-film ontkent dat de heropnames plaatsvinden voor een extra dosis humor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 10:32 in Algemeen
De afgelopen weken was er ineens het verhaal dat er drie weken aan heropnames plaatsvonden voor Suicide Squad. Dat zou komen door de reactie op het door sommige mensen te serieus bevonden Batman v Superman: Dawn of Justice. Tijdens de heropnames zouden veel meer grappen toegevoegd worden aan de film. Laatst ging acteur Jai Courtney al in op dat gerucht en noemde het toen onzin.

Ook regisseur David Ayer neemt nu de tijd om te reageren op het verhaal en ontkent dat de nieuwe scènes gefilmd worden om de film wat grappiger te maken. "Heropnames voor humor" is onzin. Als een studio weg is van je film en vraagt wat je nog meer wil, doe je dat!"Vanaf 4 augustus draait deze tweede DCU-film in de bioscoop.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Nee, écht? Dus ze hebben niét in twee weken tijd spontaan alle logistiek, organisatie, herschrijvingen, setdecoratie, het weer snel bij elkaar brengen van de gehele cast etc. eventjes snel uit de grond gestampt? Goh... ;)

lordmistery

Avatar

Nou zo blijk maar weer dat geruchten niet al te serieus genomen moet worden. Als David Ayer succesvol is met SS dan zie ik hem ooit nog wel een JL doen

Steve-O

Avatar

Ed Crane "Nee, écht? Dus ze hebben niét in twee weken tijd spontaan alle logistiek, organisatie, herschrijvingen, setdecoratie, het weer snel bij elkaar brengen van de gehele cast etc. eventjes snel uit de grond gestampt? Goh... ;)"

Het is toch wat hè. Nu zijn er ook sites die nog steeds twijfelen aan Ayer's bericht O+

YOLO

Avatar

lordmistery "Als David Ayer succesvol is met SS dan zie ik hem ooit nog wel een JL doen"
Dan ben ik heel erg blij als dat zou gaan gebeuren. :W

nieuwslaatste nieuws

meest populair