Scott Eastwood ook te zien in achtste 'Fast & Furious'-avontuur

Scott Eastwood ook te zien in achtste 'Fast & Furious'-avontuur

Hij voegt zich bij de pas aangenomen Charlize Theron en Kristofer Hivju toe in een gloednieuwe rol.

Regisseur F. Gary Gray is vol gas aan het geven. Momenteel is de man achter Straight Outta Compton druk bezig met de opnames van Fast & Furious 8, die begin maart van start zijn gegaan in IJsland. Tussendoor speelt hij het ook voor elkaar om de cast, die al van een behoorlijk formaat is, uit te breiden met andere namen. Vorige week vond de actiefilm in Charlize Theron diens grote schurk die het Vin Diesel en co. moeilijk moet maken, Kristofer Hivju mag haar daarbij assisteren als een gevaarlijke trawant. Nu is iemand anders door Universal aangenomen om de cast te versterken, Scott Eastwood.

Het nieuws werd door de acteur bekend gemaakt via zijn Instagram account en op de Facebookpagina van de film zelf. Er wordt bericht dat hij de protegé van Kurt Russell's Mr. Nobody speelt. Laatstgenoemde maakte zijn debuut in Furious 7 en is de leider van een team dat geheime operaties uitvoert, ten gunste van de overheid.

Over het plot is nog steeds weinig bekend. Eerder werd vermeld dat Jason Statham zou terugkeren als Furious 7-slechterik Deckard Shaw, samen met Luke Evans als broerlief Owen Shaw. Met Charlize Theron in beeld lijkt dit onwaarschijnlijk. Het verhaal is geschreven door Chris Morgan, die ook vele andere Fast & Furious-afleveringen voor zijn rekening nam.

Fast & Furious 8 is het eerste deel in een nieuwe trilogie. Deze maand zal men verder gaan met het filmen in IJsland, waar - volgens berichten - een grote explosie wordt opgenomen. Daarna gaat de cast en crew terug naar de Verenigde Staten. De film moet begin 2017 uitkomen. Naast de bovengenoemde namen zullen ook Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Eva Mendes, Lucas Black, Jordana Brewster en Dwayne Johnson voorbij komen.



NieuwsFilm

meest populair