Eerste trailer Marvels 'Doctor Strange'

Eerste trailer Marvels 'Doctor Strange'

Dat ziet er behoorlijk apart uit!

Twee weken voor de release van Captain America: Civil War heeft Marvel alvast een trailer vrijgegeven voor zijn volgende, redelijk bizarre project, Doctor Strange. Naast twee posters, is er tijdens de Jimmy Kimmel Show ook een eerste veelzeggende trailer vrijgegeven.

De trailer opent met beelden van het auto-ongeluk, waarbij neurochirurg Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) de controle over zijn handen verliest. ”Je werk bestond uit het redden van duizenden,” vertelt The Ancient One (Tilda Swinton) tegen Strange. ”Maar wat als ik je vertel dat je wereld slechts een van velen is?” Er volgt dan een reeks Inception-achtige shots van de film, die laten zien hoe die realiteit verbogen wordt in deze film van regisseur Scott Derrickson. ”Er zijn zoveel andere manieren om levens te redden, zoveel manieren die je niet kent,” zegt The Ancient One, waarop Strange op zijn knieën valt en roept, ”Leer het me”.



De bizarre beelden worden volgens producent Kevin Feige versterkt met behulp van 3D. Tegenover Collider liet hij weten dat het 3D naar een volgend niveau getild wordt. ”Het is erg cool om te zien hoe 3D dat verhaal kan dienen,” vertelde Feige. ”Soms is 3D een gereedschap, zoals in Civil War, een gereedschap of nog een speeltje in hoe de Russo’s deze film kunnen presenteren, maar soms heb je dingen als Disneys The Jungle Book – en absoluut ook Doctor Strange – waarin het helpt met het vertellen van een verhaal. En hopelijk helpt het de geest van de kijker meer te verbuigen dan het platte scherm kan.”

Hieronder twee posters voor de film.





Naast Cumberbatch en Swinton spelen ook Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo), Rachel McAdams en Mads Mikkelsen rollen. De productie dient deels als opzet voor de strijd van de Avengers met Thanos (Josh Brolin) in de twee Infinity War-films. Doctor Strange gaat op 3 november in première.

NieuwsFilm

meest populair