Kirsten Dunst en Garrett Hedlund uit elkaar

Kirsten Dunst en Garrett Hedlund uit elkaar

Vier hele jaren mochten ze van elkaars gezelschap genieten.

De romantische relatie tussen Kirsten Dunst (Midnight Special) en Garrett Hedlund (Pan) is niet meer. Dat meldt Entertaiment Online. Het acteursduo noch hun woordvoerders heeft aangegeven over het hoe en waarom. De laatste keer dat de 33-jarige actrice met haar 31-jarige vriend gespot werd was tijdens de Golden Globes dit jaar. Ze maakte toen kans op Beste Actrice in een miniserie of tv-film.

Dunst en Hedlund leerden elkaar in 2011 kennen, toen werkten ze aan het drama On The Road met Kristen Stewart. Begin 2012 stapten ze als een eenheid in de schijnwerpers, de wereld bekendmakende dat ze een stel waren. In de jaren die volgden werden ze herhaaldelijk samen op de foto vastgelegd wanneer ze een evenement bezochten.

Beiden hebben in verscheidene interviews verteld dat ze weg van elkaar waren, maar het was Dunst die een stapje verder ging. "We zijn van dezelfde leeftijd, we hebben gelijksoortige achtergronden. Hij voelt als familie aan," vertelde ze de ene bron en de ander: "Ik wil verdergaan met mijn acteercarrière, maar ik wil ook kinderen. Ik denk dat ik er in twee jaar klaar voor ben."

Roddelaars wisten wel raad met het gloednieuwe koppel toen ze in 2012 hun relatie bekendmaakten. Al na een paar maanden schreef men dat ze verloofd waren. Twee jaar later publiceerde OK! dat Dunst druk op Hedlund uitoefende middels een verlovings-ultimatum. Allebei ontkenden ze het negatieve nieuws.



NieuwsFilm

meest populair