Algemeen

'Deadpool 2' officieel aangekondigd, met Spider-Man?

Als het aan regisseur Tim Miller ligt wel.

door Bram de Groot om 08:52 in Algemeen
Met een wereldwijde opbrengst van meer dan $750 miljoen kon een vervolg op Deadpool niet uitblijven. Tijdens CinemaCon heeft 20th Century Fox Deadpool 2 officieel aangekondigd.

Voor de R-rated superheldenfilm zal het complete creatieve team terugkeren, met regisseur Tim Miller, scriptschrijver Rhett Reese & Paul Wernick en Ryan Reynolds. De laatste kruipt opnieuw in de huid van Wade Wilson a.k.a. Deadpool. Ook werd bevestigd dat het personage Cable te zien zal zijn in de opvolger.

Overigens hadden regisseur Miller en producent Simon Kinberg ook opvallende uitspraken tegenover Superhero Hype. Ze willen heel graag een ontmoeting tussen Deadpool en Spider-Man in Deadpool 2: "Simon Kinberg en ik proberen bruggen te bouwen," aldus Miller, waarop Kinberg zei: "Ik zou dat graag willen zien. We zijn beide erg dik met Marvels Kevin Feige. We waarderen en respecteren Kevin. Als het ook maar enigszins mogelijk zou zijn, dan zullen we een weg vinden. Dat zou fantastisch zijn."

En als Kinberg iets verder in de toekomst kijkt: "Mijn favoriete comics van vroeger waren DC vs. Marvel, Teen Titans vs. the X-Men of Teen Titans vs. New Mutants." Miller sluit aan: "Justice League vs. the Avengers. Dit zou zomaar iets kunnen worden."

Verwacht Deadpool 2 eind 2017 of begin 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen. Begin juni verschijnt de Nederlandse Blu-ray uitgave van Deadpool in het schap.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Disney says no.

rjnacken

Avatar

Ed Crane "Disney says no."

Of Disney koopt DC ook en zegt dan yes.

Ed Crane

Avatar

rjnacken "Of Disney koopt DC ook en zegt dan yes."


Waarom zou Disney hiervoor DC moeten kopen?

Brein8998

Avatar

Ed Crane "Waarom zou Disney hiervoor DC moeten kopen?"

Omdat Justice League VS Avengers

Brein8998

Avatar

Een DC/Marvel cross-over hoeft van mij helemaal niet. Maar als Deadpool de brug wordt tussen het x-men universum en het MCU wordt ik intens gelukkig.

Hoe awesome zou het zijn als Deadpool te voorschijn komt na de aftiteling van Captain America: Civil War?

Of een film waarin wolverine en the Hulk vechten?

Of een X-men vs Avengers film?

Het is alleen jammer dat het dan niet helemaal zou kloppen aangezien er in beiden film universums een QuickSilver is.

Ed Crane

Avatar

Brein8998 "Omdat Justice League VS Avengers"


Het gaat hier om Spider-Man in Deadpool en daar had ik het uiteraard over, Disney gaat uiteraard niet akkoord. 'n DC dat van eigenaar wisselt gaat daar niet bij helpen.

Ed Crane

Avatar

Brein8998 "Een DC/Marvel cross-over hoeft van mij helemaal niet. Maar als Deadpool de brug wordt tussen het x-men universum en het MCU wordt ik intens gelukkig.

Hoe awesome zou het zijn als Deadpool te voorschijn komt na de aftiteling van Captain America: Civil War?

Of een film waarin wolverine en the Hulk vechten?

Of een X-men vs Avengers film?

Het is alleen jammer dat het dan niet helemaal zou kloppen aangezien er in beiden film universums een QuickSilver is."


En omdat in het MCU de X-Men niet bestaan.

weszz

Avatar

Ed Crane "Het gaat hier om Spider-Man in Deadpool en daar had ik het uiteraard over, Disney gaat uiteraard niet akkoord."


Spiderman film rechten zitten gewoon bij Sony hoor? Sony gaf een akkoord om Spiderman te stoppen in Civil war en eventuele toekomstige films, maar sony kan gewoon zijn eigen ding doen met Spiderman als ze dat willen.

Ed Crane

Avatar

weszz "Spiderman film rechten zitten gewoon bij Sony hoor? Sony gaf een akkoord om Spiderman te stoppen in Civil war en eventuele toekomstige films, maar sony kan gewoon zijn eigen ding doen met Spiderman als ze dat willen."


Uiteraard bij Sony, maar dat zegt niks. Alsof Disney in de hele constructie die ze hebben bedacht dit soort dingen niet geregeld hebben.

Steve-O

Avatar

Beter met Wolverine, maar dat zie ik net zo min gebeuren als Spider-Man O+

Ben benieuwd wat ze ervan maken. Ik vond Deadpool een leuke film, maar ik heb hem niet nog een keer willen zien. Zal hem denk ik ook niet meteen weer bekijken als de blu-ray uit is.
Hopelijk krijgen ze toch een wat groter budget voor het vervolg. Dat Cable erin zit is in ieder geval gaaf.

Sallgoodman

Avatar

Ik zou het ook beter vinden als het met wolverine gebeurt. Alleen heeft die al aangegeven dat de komende film zijn laatste wordt (en een andere wolverine kan natuurlijk niet).

Spiderman in een film met deadpool lijkt mij geen goed idee. Lijkt me verwarrend voor het grote publiek als kinderen niet naar een film kunnen waar spiderman in zit.

bigmichiel

Avatar

Brein8998 "Een DC/Marvel cross-over hoeft van mij helemaal niet. Maar als Deadpool de brug wordt tussen het x-men universum en het MCU wordt ik intens gelukkig."


Deadpool zit alleen niet in het X-Men universum van de films? Staan los van elkaar met alleen knipogen naar de franchise.

Angelater

Avatar

bigmichiel "Deadpool zit alleen niet in het X-Men universum van de films? Staan los van elkaar met alleen knipogen naar de franchise."

Als het goed is hoort 'Deadpool' gewoon bij de 'X-Men'-titels. Vermoedelijk bouwen ze op naar een 'X-Force'-film, waar Deadpool deel aan zal nemen. Iemand anders hoopt gewoon dat Deadpool ervoor kan zorgen dat Marvel en Fox vriendjes worden.

nieuwslaatste nieuws